Зеленський побажав морякам відправити флот ворога «услід за російським кораблем»
Зеленський побажав морякам відправити флот ворога «услід за російським кораблем»

Зеленський побажав морякам відправити флот ворога «услід за російським кораблем»

Президент Володимир Зеленський привітав військових моряків із Днем Військово-Морських сил Збройних сил України. 

Як передає Укрінформ, текст привітання оприлюднений на офіційному сайті глави держави.

«Упевнений, що високий професіоналізм воїнів українського флоту та уміле володіння сучасним озброєнням і військовою технікою, які ви вже продемонстрували усьому світові, гарантовано відправлять услід за «російським кораблем» решту корабельного складу російського агресора», - зазначив Зеленський.

Він додав, що цього разу українські військові моряки відзначають своє професійне свято у складних умовах воєнної обстановки, у запеклих боях з російськими загарбниками на морі, суходолі і в повітрі, проявляючи героїзм, відвагу, стійкість та непереможний характер.

«Україна пишається вами, надихається вашими бойовими успіхами, усіляко підтримує, розділяє біль від втрат та вірить у стійкість офіцерів і матросів вітчизняного флоту. Від імені українського народу висловлюю подяку всьому особовому складу Військово-Морських сил Збройних сил України за звитягу та героїчне виконання військового обов’язку, мужність і самопожертву», - підкреслив Президент.

У цей день, додав Зеленський, українці схиляють голови перед пам’яттю тих, хто віддав своє життя у війні з російським агресором.

«Зичу українським військовим морякам міцного здоров'я, незламного духу у відстоюванні незалежності і територіальної цілісності України та нових перемог у боях з окупантами», - додав Президент.

День Військово-Морських сил Збройних сил України — професійне свято військовослужбовців і працівників Військово-Морських сил ЗСУ. З 2015 року відзначається в першу неділю липня.

Источник материала
Поделиться сюжетом