Деруни з кабачків: ніжні в середині, хрусткі зовні
Деруни з кабачків: ніжні в середині, хрусткі зовні

Деруни з кабачків: ніжні в середині, хрусткі зовні

Деруни з кабачків – надзвичайно смачна літня страва, що стане в нагоді, особливо, коли їх вродило багато.

Рецепт простий у приготуванні, а деруни виходять дуже ніжними всередині і хрусткими зовні.

Це найкращий варіант як для сніданку, так і просто на закуску до обіду чи вечері, вважає шеф Євген Клопотенко.

2 кабачки.

4 ст.

1 яйце.

1 ч.

сушеного кропу.

4 ст.

соняшникової олії (для смаження).

сіль та перець до смаку.

Ретельно помийте кабачки.

Якщо кабачки молоді, шкірку знімати не потрібно.

Натріть на крупній тертці.

Вбийте яйце і додайте сіль та перець до смаку.

Перемішайте суміш.

Всипте у миску до кабачків борошно та сушений кріп.

Якщо у вас є свіжий кріп, можна використати і його, так деруни будуть ароматнішими.

Ретельно перемішуйте суміш кілька хвилин ложкою, аби кабачки виділили трохи соку.

Кабачкові оладки від супермоделі: оригінальний рецепт.

Розігрійте пательню із соняшниковою олією, викладайте по столовій ложці суміші та смажте з обох боків приблизно по дві хвилини.

Готові деруни з кабачків подавайте зі сметаною чи натуральним йогуртом.

Источник материала
Поделиться сюжетом