КРАІЛ вимагає обмежити доступ лише до одного нелегального сайту проросійського букмекера 1xBet
КРАІЛ вимагає обмежити доступ лише до одного нелегального сайту проросійського букмекера 1xBet

КРАІЛ вимагає обмежити доступ лише до одного нелегального сайту проросійського букмекера 1xBet

КИЇВ. 23 вересня. УНН. Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей (КРАІЛ) оприлюднила рішення в якому наполягає на обмеженні доступу в Україні лише до одного нелегального сайту проросійського букмекера 1xBet, попри те, що наразі у відкритому доступі знаходиться мінімум ще три сайта букмекерів, передає УНН.

Деталі

В оприлюдненому рішенні КРАІЛ звернувся до постачальника послуг хостингу Cloudflare, аби той обмежив доступ до вебсайту 1xbet.ng (ng - національний домен верхнього рівня для Нігерії), бо той працює без відповідної ліцензії.

Цитата

““Постачальнику послуг хостигу (зберігання інформації) Cloudflare.Inc. на технічних засобах якого розміщений веб сайт 1xbet.ng, з використанням якого організовуються, проводяться азартні ігри чи надається доступ до них без відповідної ліцензії, виконати вимогу КРАІЛ, зазначену в пункті 1 цього рішення (обмежити доступ з України, - ред.) в строк не більше трьох робочих днів з дня її направлення”, - повідомляється в документі.

Раніше КРАІЛ також вимагав обмежити доступ до вебсайту https://ua1xbet.com/, однак це рішення не було виконане і сайт досі працює. Отож невідомо, чи буде врешті-решт заблокований сайт і 1xbet.ng.

Попри таке рішення КРАІЛ, в Україні наразі доступні принаймні 3 вебсайти букмекера 1xBet, якого нещодавно позбавили ліцензії.

Це, зокрема - сайт 1xbet.com, 1xbet.mobi, 1xbet-new.com та велика кількість інших, про які, зокрема, повідомляють робітники колл-центру під час телефонного дзвінка на гарячу лінію букмекера.

Додамо

Перший заступник голови парламентського комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Ярослав Железняк розповів, що питання щодо накладення санкцій проти проросійського букмекера 1xBet буде обговорюватися у Верховній раді вже наступного місяця.

Источник материала
Поделиться сюжетом