Криптобіржа Binance оголошує про інтеграцію із застосунком Дія
Криптобіржа Binance оголошує про інтеграцію із застосунком Дія

Криптобіржа Binance оголошує про інтеграцію із застосунком Дія

Київ, 22.09.2022 – Binance, провідна світова блокчейн-екосистема та постачальник криптовалютної інфраструктури, сьогодні оголошує про запуск інтеграції з Дією. У межах партнерства нові користувачі Binance з України матимуть змогу швидко та безпечно верифікуватись на платформі Binance – за допомогою застосунку Дія.

Реєстрація на платформі Binance вимагає проходження процедури верифікації особи – також відомої як KYC (“Знай свого клієнта”), що забезпечує відповідність регуляторним нормам та законам, а також надійніше захищає активи користувачів. 

Завдяки інтеграції з застосунком Дія пройти верифікацію (KYC) на Binance тепер можна буде за лічені хвилини. Користувачу достатньо натиснути кнопку “Швидка верифікація з Дією”. Після цього в Дії потрібно лише підтвердити передачу копії цифрового документа (ID-картки або закордонного паспорта) за допомогою Дія.Підпису.  

“Зараз всі ми є свідками зростання прийняття та регуляції криптовалют у всьому світі, а для України криптовалюти стали одним із головних способів отримання гуманітарної допомоги та збереження заощаджень українців в останні важкі місяці. Ми в Binance завжди ставимо наших користувачів на перше місце, і для нас важливо надати їм максимально зручні та швидкі інструменти для доступу до криптовалютного ринку, – сказав Кирило Хом’яков, генеральний менеджер Binance в Україні. – Окремі слова подяки ми хочемо висловити Міністерству цифрової трансформації України, яке докладає максимум зусиль для розвитку цифрової економіки в Україні”.

Будь ласка, зауважте, що наразі верифікація через Дію доступна тільки для нових користувачів у веб-версії Binance.com, а також у мобільному застосунку Binance для Android та iOS. Існуючі користувачі Binance, які зареєструвалися до 5.09.2022, зможуть верифікуватись через Дію вже згодом.

Покроковий відео гайд для детального ознайомлення.

Про Binance

Binance – провідна світова блокчейн-екосистема та постачальник криптовалютної інфраструктури з комплексом фінансових продуктів, який включає найбільшу за обсягом біржу торгівлі цифровими активами. Платформа Binance, якій довіряють мільйони людей у ​​світі, має на меті допомогти користувачам здобути свободу грошей. Вона пропонує унікальний портфель криптовалютних продуктів та можливостей. Серед них: торгівля та фінанси, освіта, дослідження, благодійність, інвестиції та інкубація, децентралізація та інфраструктурні рішення, а також багато іншого. Для отримання більш детальної інформації відвідайте Binance.com.

Про ДіюДія – це новий рівень взаємодії держави та громадян: зручний та людяний. Усе завжди під рукою у смартфоні.У застосунку Дія можна отримати онлайн-доступ до 14 своїх цифрових документів та 20 державних послуг. Також через Дію українці мають доступ до телебачення та радіо і можуть допомогти ЗСУ.

Источник материала
Поделиться сюжетом