Що презентувати молодшій сестрі: подарунок з приводом і без нього
Що презентувати молодшій сестрі: подарунок з приводом і без нього

Що презентувати молодшій сестрі: подарунок з приводом і без нього

Сестра — це людина, з якою у вас завжди буде особливий зв’язок. Навіть, коли між вами відбуваються чвари, у вас різниця у віці й ваші інтереси відрізняються, душі все одно залишаються рідними.

І, якщо у вас є молодша сестричка, їй дуже пощастило, адже старші брат чи сестра обов’язково будуть розпещувати її чудовими подарунками на різні свята. Так приємно спостерігати за тим, як вона з цікавістю та азартом розгортає подарунковий пакунок, щиро радіє сюрпризу й радісно обіймає вас!

Тож, аби це сталося, обирайте правильні презенти! А ми вам у цьому допоможемо.

Який сюрприз обрати молодшій сестричці?

Чи складно вибирати подарунки родичам? Зовсім ні! А у випадку, коли справа стосується сестри, достатньо просто зайти в спеціалізований дитячий магазин і попросити допомоги консультанта. Самі ж ви точно будете збиті з пантелику — вибір дитячих подарунків просто неймовірний!

Якщо ви обираєте презент для дівчинки до 10 років, вам слід звертати увагу на:

  • інтерактивні іграшки типу настільних та розвивальних;
  • ляльки та головні персонажі улюблених мультфільмів;
  • шпильки, резинки та інші аксесуари для гарних зачісок.

Зверніть увагу на лялькові набори. Наприклад, сім’ю та ляльковий будиночок для них, де вони будуть мешкати — малеча буде в захваті!

Також ви не зробите помилку, якщо зупините свій вибір на дитячій косметиці, адже дівчатка вже з маленького віку стараються бути схожими на своїх матусь. Дитячі набори не містять алергенів та агресивних складників, а тому цілком безпечні.

Маленькі принцеси будуть раді отримати в подарунок біжутерію. Гарний браслет, ланцюжок, перстень чи обруч стануть чудовим доповненням до її ніжного дитячого образу.

Дівчаткам віком від 10 до 14 років обирайте набори для творчості. В цей період вони починають шукати нові захоплення й себе. Крім того, починається перехідний період, а тому надлишкові емоції вони можуть перетворювати у плоди своєї праці. Пластилін, набір для вишивання бісером чи в’язання, картина за номерами тощо — обирайте найцікавіше!

Також зверніть увагу на майстер-класи, де дітвора дізнається щось нове. Наприклад, шоколадний майстер-клас, де вона навчиться виготовляти солодощі, живопис чи акварель, де можна проявити творчі та художні навички, або ж мобільна фотографія — варіантів безліч і на будь-який смак!

Для цієї групи й для старших дітей є ще один безпрограшний варіант — нові емоції. Подарувати їх можна під виглядом подарункового сертифіката на враження. Перейшовши за посиланням https://www.bodo.ua/ua/podarki/, ви знайдете перелік різних занять, які обов’язково сподобаються вашій близькій людині:

  • фотосесії;
  • абонементи на танці;
  • відвідування парку розваг;
  • артбранчі;
  • спортивні заняття та багато іншого.

Юним леді, які хочуть мати й готові нести власну відповідальність, можна подарувати домашнього улюбленця: собаку, кошеня, кролика чи папугу. Можливо, вона вже давно мріє про чотирилапого друга й навіть підібрала для нього ім’я.

Старшим дівчатам підібрати презент складніше. Але у будь-якому випадку безпрограшними варіантами стануть сумки, сучасні гаджети та подорожі.

Завчасно подбайте про щире привітання та гарне пакування. Хай вам щастить!

Источник материала
Поделиться сюжетом