Рецепт яєчні з хрусткими краями і рідким жовтком: як приготувати ідеальний сніданок
Рецепт яєчні з хрусткими краями і рідким жовтком: як приготувати ідеальний сніданок

Рецепт яєчні з хрусткими краями і рідким жовтком: як приготувати ідеальний сніданок

Популярний британський шеф-кухар Даен, експерт з їжі, в соціальних мережах у якої більше 1,5 млн користувачів, поділилася рецептом ідеальної яєчні з хрусткими краями і рідким жовтком.

— Налийте велику кількість оливкової олії в дуже гарячу сковороду з нержавіючої сталі, а потім розбийте яйця прямо в неї, — розповідає Даен.

За її словами, важливо, щоб сковорода була гарячою і в ній було достатньо олії, оскільки вона не тільки робить краї золотистими і хрусткими, але також допомагає приготувати яєчні білки.

Сколько нужно варить яйца всмятку и вкрутую.

Алгоритм приготування хрусткої яєчні:.

злегка покрутіть сковороду, щоб олія потрапила під край яєчного білка і закруглити їх;.

злегка підсолити яєчний жовток, щоб надати йому додатковий смак;.

нахиліть сковороду так, щоб олія утворила калюжу, а потім викладіть її прямо на яєчні білки, поки вони не набухнуть і не будуть повністю приготовлені;.

будьте дуже обережні, щоб не торкнутися яєчного жовтка цією гарячою олією, адже ми хочемо, щоб жовток був красивим і рідким;.

коли яйце буде готове, обробіть край лопаткою і зніміть його з вогню;.

подавайте на шматочку обсмаженого на оливковій олії хліба з невеликою кількістю меленого чорного перцю на яєчному жовтку.

Повідомляється, що в одному з коментарів до цього рецепту яєчні було порада додати в самому кінці трохи соєвого соусу.

Як кажуть, ті, хто це зробив, результат вийшов чарівним.

Источник материала
Поделиться сюжетом