На росії вирішили мобілізувати навіть сліпих
На росії вирішили мобілізувати навіть сліпих

На росії вирішили мобілізувати навіть сліпих

У Росії триває могилізація, і справи вони настільки погано складаються, що відправляють війну всіх поспіль. Навіть із найсерйознішими проблемами зі здоров'я.

Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!

Підписатися

У мережі з'явилася історія 34-річного Дмитра Клюквіна. Він дайвер, парашутист, призер змагань із самбо, майстер спорту з футболу, і ось тепер він отримав повістку на мобілізацію.

Все б нічого, якби не один нюанс – він абсолютно сліпий. Живе з цією недугою він самого народження, хоч і веде практично повний спосіб життя.

Дмитро з Росії, фото: Mash

У 16 років, як і належить чоловікам, він пройшов повну медичну комісію у військкоматі, яка й ухвалила, що до служби він не придатний. Це й не дивно, бо з такими недугами до армії точно не беруть.

Минули роки, його президент уявив із себе правителем цього всесвіту, і вирішив напасти на сусідню державу. Коли регулярна армія не впоралася, путін вирішив відправити на фронт нову порцію гарматного м'яса. Беруть всіх, як бачимо.

Дмитро з Росії, фото: Mash

Військкомат Тимірязівського району Москви не збентежило приблизно нічого, тому він відправив Дмитру повістку на мобілізацію. Вони, мабуть, вважають, що саме з такою армією раніше країни вигравали війни.

Тепер Дмитру доведеться йти у військкомат, з палицею, бо інакше проти нього заведуть кримінальну справу.

Дмитро з Росії, фото: Mash

Не можна не відзначити того факту, що після початку мобілізації країну залишило вже понад 700 тисяч громадян, і більшість із них - чоловіки, які бояться бути вбитими в Україні. Мабуть, воювати подобається лише на затишному дивані вдома.

Нагадаємо, що Кадиров і "кухар" Пригожин підірвали авторитет путіна всередині країни: вже ніхто не боїться критикувати диктатора за провали

Раніше повідомлялося, що польський міністр Кульпа розповів, навіщо Росія вибрала політику ізоляції за прикладом Північної Кореї .

Також Олександр Невзоров розшифрував шалену промову диктатора путіна для місцевої челяді.

Источник материала
Поделиться сюжетом