путін розпочав підготовку до свого ювілею, який може дорого обійтися Україні: чого чекати від 7 жовтня
путін розпочав підготовку до свого ювілею, який може дорого обійтися Україні: чого чекати від 7 жовтня

путін розпочав підготовку до свого ювілею, який може дорого обійтися Україні: чого чекати від 7 жовтня

Невдовзі божевільному диктатору путіну виповниться 70 років. Саме тому п'ятниця, 7 жовтня, стане ще однією так званою "сакральною датою", і небезпека збільшиться.

Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!

Підписатися

На цю тему висловився військово-політичний оглядач групи "Інформаційний опір" Олександр Коваленко в інтерв'ю порталу ТСН .

Саме тому значно може зрости загроза обстрілів цього тижня по всій країні, такий диктатор хоче зробити собі подарунок. А враховуючи той факт, що це ще й ювілей, може він "відігратися" щодо цивільної та критичної інфраструктури.

Володимир Путін

"У них фетиш на всі дати. Не виключено, що саме в день народження Путіна можуть здійснити якусь провокацію. Це може бути масовий обстріл, або щось подібне. Прориву не може бути, як і масштабного наступу. Можливості їхньої армії вичерпані. Вони можуть займатися виключно терором", - каже Олександр Коваленко.

Крім того, потрібно усвідомлювати той факт, що російські окупанти перебувають у максимально невигідному для себе становищі. ЗСУ щодня звільняють території одна за одною, і це після так званих "референдумів", які провів путін. Його це дуже злить.

Кремль, фото " Інформатор"

Він думав, що йому вдасться реалізувати сценарій 2014 року, коли було незаконно анексовано Крим, але нинішня влада України мовчати не стала. Ми обов'язково повернемо усі свої території назад.

"Цей день народження у Путіна буде не дуже фартовим і веселим, тому щоб продемонструвати свою корисність керівництво міністерства оборони може здійснити масовані ракетні удари по об'єктах України. щоб імітувати велику загрозу і свої потужні можливості. Але треба пам'ятати, що у наших засобів ППО досить високий відсоток знищення номенклатури супротивника" – продовжив експерт.

Володимир путін, кадр із звернення

Нагадаємо, що мобиків морять голодом та холодом, а про гроші можна забути: все йде за планом

Раніше повідомлялося, що російський генерал посварився з Кадировим: шукають винних та гризуться між собою

Також, Лукашенко офіційно визнав участь Білорусі у війні проти України, до Гааги поїде з путіним

Також ті, хто не помер заплатять за загиблих: на росії готують податок для чоловіків, які уникли війни

Источник материала
Поделиться сюжетом