Справа не у віці: 6 якостей ідеальної жінки очима чоловіків
Справа не у віці: 6 якостей ідеальної жінки очима чоловіків

Справа не у віці: 6 якостей ідеальної жінки очима чоловіків

Деякі жінки купаються в чоловічій увазі: ними захоплюються, їх запрошують у кіно і всіляко намагаються заволодіти їхньою увагою – секрет у деяких психологічних прийомах.

Можливість бути переможцем

Чоловікові важливо розуміти потрібність для жінки, почуватися значущим та піклуватися про свою кохану. Потрібно забезпечити йому таку можливість - частіше звертатися за підтримкою, порадою, ніколи не порівнювати його з іншими.

Повага

У той час, коли жінці потрібна турбота, чоловік потребує поваги, їм потрібно, щоб їх цінували. Повага до цінностей чоловіка – це повага безпосередньо до нього самого. Жінка має розбиратися у всіх його справах, і навіть у ситуації конфлікту, не можна дозволяти собі відгукуватися про його цінності зневажливо.

Бути позитивною

Мало хто любить похмурих жінок, які постійно скаржаться на життя, їм набагато простіше з тими, хто сприймає випробування, як досвід і чия склянка наполовину повна. Також важливе почуття гумору – воно не залишить байдужим жодного чоловіка.

Вміння слухати партнера

Чоловіки дуже цінують жінок, які вміють слухати. Таким чином вони демонструють повагу до партнера і, крім того, розвивають власну інтуїцію, більше пізнають свого чоловіка.

Відвертість

Якщо щось не подобається або неприйнятно для вас, необхідно говорити про це. Промовчавши одного разу, щоб не зіпсувати стосунки, ви не тільки зрадите себе, але й прийдете до подібної ситуації через якийсь час. Невисловлені претензії, накопичуючись, можуть зіпсувати навіть найсильніші почуття. Головне правильно говорити про своє невдоволення.

Прояв жіночності

Чоловіки миттєво сканують стан та розуміють, хто перед ними. Чим грубіше ви всередині – тим сильніше це видно зовні. Шанобливо ставтеся до людей, не критикуйте, випромінюйте чарівність і доброту. Перебуваючи в жіночому стані, ви матимете безмежну владу над чоловіком.

Бути особистістю

Не треба прогинатися під чоловіка – ніхто не цінує безвільних істот. По-справжньому оцінити чоловік зможе тільки ту жінку, яка має особисті принципи, власну думку та характер. Чоловікам подобаються жінки, які самостійні у своїх поглядах, планах, ухваленні рішень. Жінка, яка не боїться бути собою і пишається своїми здобутками, притягує як магніт.

Источник материала
Поделиться сюжетом