"Холостячка" Ксенія Мішина розкрила секрет здійснення всіх мрій: "Друзі, дивіться..."
"Холостячка" Ксенія Мішина розкрила секрет здійснення всіх мрій: "Друзі, дивіться..."

"Холостячка" Ксенія Мішина розкрила секрет здійснення всіх мрій: "Друзі, дивіться..."

Відома українська акторка, зірка серіалу "Кріпосна" та романтичного шоу "Холостячка" Ксенія Мішина, яка нещодавно радила своїм шанувальницям спробувати звернутися до медитації, вирішила поділитися думкою про своє розуміння "реальності".

Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!

Підписатися

Про це стало відомо завдяки новій Stories Ксенії Мішиній у мережі Instagram.

Stories Ксенії Мішиної, скріншот: Instagram

Акторка вирішила відповісти на питання однієї з підписниць, яка запитала: "Моє оточення вважає, що духовність та медитації - це втеча від реальності. Як мені пояснити їм, що це не так?"

Ксенія Мішина, фото: Instagram

"Так, друзі, дивіться, щоб відповісти на це питання, потрібно взагалі розуміти, що таке реальність. Реальність складається з двох аспектів: видимого і невидимого. Іншими словами, з духовного і матеріального. Ось медитації розвивають духовну частину реальності. А вже духовна частина реальності розвиває матеріальну. Ну, як би, сприяє здійсненню ваших матеріальних мрій", - розповіла Ксенія Мішина.

Варто також нагадати нашим читачам, що буквально днями Ксенія Мішина показала, яким приємним сюрпризом її порадували вранці. Артистка лише встигла розплющити очі, як їй зателефонував кур'єр і попросив прийняти подарунок, проте ім'я відправника не назвав. Сказав, що таємниця. Зірка була здивована, адже не чекала на такий жест.

Нагадаємо, чи всі подарунки у світі? Ксенія Мішина озвучила прайс на побачення, не у всіх чоловіків є така "валюта".

Раніше повідомлялося, що Ксенія Мішина з "Холостячки" здійснила мрію українок, плюшевий ведмідь все запам'ятав: "Погляньте на красу...".

Також, Олександр Еллерт зовсім схуднув через те, що практикує його колишня Мішина з "Холостячки": "Вже анорексія".

Источник материала
Поделиться сюжетом