Головне за ніч: нові обмеження для українців, росіяни отримають по заслузі, подорожчання бензину та ситуація з пенсіями
Головне за ніч: нові обмеження для українців, росіяни отримають по заслузі, подорожчання бензину та ситуація з пенсіями

Головне за ніч: нові обмеження для українців, росіяни отримають по заслузі, подорожчання бензину та ситуація з пенсіями

Пенсіонерам "знайшли" більше грошей - 43 млрд гривень "пішли по руках": ПФУ розкрив усе

Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!

Підписатися

На офіційній сторінці Пенсійного фонду України з'явилася інформація щодо того, скільки ж було виділено грошей на пенсії. За листопад ПФУ передав 43 мільярди гривень. Уповноважені банки нарахували 100% профінансованих сум клієнтів, ніхто не залишився без грошей.

Пенсіонери, скріншот з відео

Хмарна, слизька і вогка погода зіпсує день українцям: яким областям чекати опадів, а яким - ожеледицю

Синоптикиня Наталка Діденко прогнозує, що середа, 23 листопада, в Україну принесе паузу в опадах, а отже ніяких суттєвих змін не передбачається. Згідно з прогнозом Наталії Діденко, температура повітря коливатиметься близько нуля, вночі підмерзатиме, вдень підтаватиме. У східних областях очікується +3+8, а на півдні +7+12 градусів.

Ожеледь, фото Newsroom

Українців закликали обмежити себе ще чимось: який прилад заборонено включати взимку

Стало відомо, що українців закликали не включати кондиціонери в нинішній ситуації. Занадто багато електроенергії беруть, яка зараз у дефіциті. Про це повідомив генеральний директор компанії YASNO Сергій Коваленко. Він закликав мешканців Києва значно обмежити використання електрообігрівачів, і робиться це для того, щоб уникнути сильного навантаження на енергосистему.

Відключення електрики, скріншот: YouTube

В Україні подорожчав бензин і це ще не межа: що буде з цінами на пальне

В Україні змінилася ціна на бензин, водіїв попередили про подорожчання. Майже наприкінці листопада оптова ціна А-95 зросла на 0,25 грн. – до середніх 40,75 грн./л. Ціновий розкид – 39-42,5 грн/л. Аналітики зазначили, що найнижчі пропозиції були у південному та західному регіонах країни – 39-40,5 грн/л. При цьому в центральних та північних областях ціни були вищими – 40,5-42,5 грн/л.

Фото: "Гроші", бензин

Кожен росіянин відчує наслідки війни на собі: доведеться відповісти за всі злочини путіна

Завдяки диктатору путіну Росія приречена, і після закінчення війни чекає чорне майбутнє. Про це 24 каналу розповіла російська опозиційна журналістка і засновниця руху "Русь сидящая" Ольга Романова. За її словами, відразу після війни настане чорний час для Росії, який триватиме кілька десятиліть. Тепер все населення має відчути те, що створили вони та їхня влада.

Мобілізовані росіяни. Фото: скрін youtube

Теги по теме
продукты
Источник материала
Поделиться сюжетом