Як вдвічі швидше відварити картоплю, зекономивши світло та газ: допоможе один простий продукт
Як вдвічі швидше відварити картоплю, зекономивши світло та газ: допоможе один простий продукт

Як вдвічі швидше відварити картоплю, зекономивши світло та газ: допоможе один простий продукт

У сьогоднішній ситуації, коли українці потерпають від тривалих відімкнень світла, будь-який корисний лайфхак з приготування їжі, чи ефективного обігріву оселі та економії електрики, води та газу, є, на превеликий жаль, як ніколи актуальними.

Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!

Підписатися

Наприклад, приготувати картоплю способом варіння можна вдвічі швидше, ніж зазвичай. Щобільше, не потрібно докладати жодних особливих зусиль. У цьому може допомогти один продукт, який є абсолютно в кожному холодильнику.

Все настільки просто, що ви здивуєтеся, що не чули про цей спосіб раніше, а відповідно й не застосовували його на своїй кухні. А виявляється, завдяки одному простому продукту картоплю можна відварити вдвічі швидше!

Картопля. Фото: скриншот Youtube

Мова у цьому випадку йде про звичайнісіньке вершкове масло, яке точно знайдеться у холодильнику кожної української сім'ї. Але як же його правильно використати при варінні картоплі?

Отож, у момент коли вода закипить, покладіть шматочок масла у каструлю. Ви помітите, як на поверхні утвориться плівка, яка і сприятиме тому, що картопля звариться набагато швидше.

Якщо ви досі ще не спробували такий цікавий і водночас простий кулінарний лайфхак, додайте теж масло при варінні картоплі. Ви зекономите не лише свій час, а й кошти на оплату електрики та газу. А зекономлений час витратіть його краще на приготування салату та сервірування столу.

картопляне пюре, фото з вільних джерел

Нагадаємо, за якою ціною зараз можна придбати дрова на зиму: про низьку вартість варто забути

Як повідомляв "Знай.ua", якщо у вас електроплита: як нагріти чи зварити їжу без світла у квартирі

Також "Знай.ua" писав, гріють на чверть гірше: чому ви втрачаєте тепло та гроші через ваші батареї

Теги по теме
продукты
Источник материала
Поделиться сюжетом