Олена Зеленська розповіла, скільки українці можуть протягнути без електрики: боротимуться роками
Олена Зеленська розповіла, скільки українці можуть протягнути без електрики: боротимуться роками

Олена Зеленська розповіла, скільки українці можуть протягнути без електрики: боротимуться роками

Перша леді України Олена Зеленська дала чергове відверте інтерв'ю, в якому розповіла про боротьбу українців у такий складний період. Готові боротися навіть у повній темряві.

Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!

Підписатися

Інтерв'ю було опубліковано порталом ВВС в рамках проекту "100 жінок".

Жінка розповіла на весь світ про те, як довго українці готові терпіти те, що відбувається в країні, а головне заради чого. Їхня сім'я не стала винятком, і щодня їм доводиться переживати величезну кількість труднощів.

Олена Зеленська, фото: Instagram

Вже десятий місяць ми боремося з повномасштабною війною, яку 24 лютого розв'язав диктатор путін. Щодня цієї навали дуже важко витримувати кожному українцю, але всі ми продовжуємо триматися, адже віримо, що попереду лише позитив.

У цих умовах без світла, без тепла. Ми знаємо, що зима може стати для нас ще одним випробуванням, якщо у наших будинках не буде тепла. І українці здебільшого це було більше 90% опитаних, відповіли, що вони готові це терпіти два, три роки, якщо вони бачать перспективу нашого членства в ЄС. Вони хочуть бути у цій європейській родині на рівних. Ми знаємо, заради чого: заради перемоги, заради почуття власної гідності, заради того, що на нас чекає ця демократична сім'я – і ми хочемо бути в ній нарівні з іншими. Українці готові це терпіти. Ми з оптимізмом дивимось на ці речі. Олена Зеленська

Відключення електрики, скріншот: YouTube

Два-три роки звучить насправді дуже страшно, і всі сподіваються, що цього таки не станеться. Перша леді також зазначила, що блекаут, який продовжують переживати сьогодні українці, не найстрашніше, що вже встигло відбутися за останні 9 місяців.

Олена Зеленська, фото з instagram

Нагадаємо, що звичайних росіян запитали про українців

Раніше повідомлялося, що окупанти вже зібралися здавати Україні Енергодар та ЗАЕС: путін злякався весняного наступу на Крим

Також кожен росіянин відчує наслідки війни на собі: доведеться відповісти за всі злочини путіна

Источник материала
Поделиться сюжетом