Скандал на ЧС-2022 у матчі Англія-Іран: британських уболівальників роздягли та принизили катарські охоронці
Скандал на ЧС-2022 у матчі Англія-Іран: британських уболівальників роздягли та принизили катарські охоронці

Скандал на ЧС-2022 у матчі Англія-Іран: британських уболівальників роздягли та принизили катарські охоронці

На чемпіонаті світу з футболу в Катарі охоронці обшукали двох англійських уболівальників і знущалися з їх татуювання.

Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!

Підписатися

Пара вболівальників "Трьох левів" прийшла подивитися перший матч турніру Англії проти Ірану на міжнародному стадіоні "Халіфа", одягнені у костюми хрестоносців. Їм п'ять разів відмовляли на контрольно-пропускних пунктах за те, що вони носили "образливий" одяг вартістю 3 000 фунтів стерлінгів, який був пошитий вручну в Індії.

Це означало, що вони пропустили усю першу половину матчу. А після того, як у них конфіскували костюми і вони спробували проникнути всередину у футболках і шортах, їх відвели в бічну кімнату і піддали "принизливому" обшуку з роздяганням.

Їх змусили роздягнутися навіть після того, як їхній одяг конфіскували, фото: Twitter

Один із них, 57-річний інженер, сказав: "Коли ми спробували потрапити всередину, троє співробітників відвели нас у маленьку бічну кімнату і наказали роздягнутися догола. У мене досить багато татуювань, і вони витратили багато часу на їх вивчення та знущання з мене. Інтимних оглядів нам не влаштовували.Нас просто хотіли принизити і провчити.Я не міг повірити в те, що відбувається і, коли дістався до трусів, запитав: "Ти дійсно хочеш побачити мій член?" Один з них відповів: "Так. Зніміть їх. Жодної причини для цього не було. Нас навіть не обшукували. Це було просто ритуальне приниження – абсолютно жахливе поводження”.

Пара емігрантів фактично допомагала у будівництві об'єктів чемпіонату світу останні 10 років. Вони вважали, що "було б смішно" одягтися на матч у кольчузі, шоломах та гумових мечах на знак поваги до лицаря-хрестоносця Святого Георгія - святого покровителя Англії.

Чиновники ФІФА раніше закликали вболівальників не одягати маскарадні костюми під час турніру в Катарі, незважаючи на те, що це досить поширене явище серед уболівальників Англії на інших міжнародних турнірах.

Чемпіонат світу 2018, збірна Франції, кадр з трансляції

Зазначимо, що матч закінчився розгромом іранців із рахунком 6:2.

Нагадаємо, про чемпіонат Світу-2022 у Катарі: сенсації та гучні поразки Німеччини та Мессі у першому турі.

Раніше ми повідомляли про фіналістів ЧС-2022: "живий Нострадамус" назвав збірні, які зможуть взяти кубок і попередив про літаки, що падають.

Источник материала
Поделиться сюжетом