Українцям показали оновлені ціни на овочі та фрукти: багато що подорожчало, але є і здешевлення
Українцям показали оновлені ціни на овочі та фрукти: багато що подорожчало, але є і здешевлення

Українцям показали оновлені ціни на овочі та фрукти: багато що подорожчало, але є і здешевлення

Українцям показали, як змінилися ціни на популярні овочі та фрукти. Багато чого стало лише дорожче, проте деякі товари впали в ціні. Про це повідомляє agro-business.

Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!

Підписатися

На внутрішньому ринку в Україні знижується пропозиція цибулі, що провокує подальше зростання цін на овоч. Також додає в ціні столовий буряк. Водночас доступнішою для українців стає морква, яка за тиждень помітно втратила ціну. Інтенсивне зростання імпортної продукції на ринку спровокувало обвал цін на огірки, тому поласувати улюбленим овочем стало дешевше.

Ціни на овочі. Фото: скрін youtube

Досить суттєво піднялися ціни на солодкий перець, а також гарбуз. Проте подешевшала цвітна та савойська капуста. При цьому брюссельська та пекінська – стала дорожчою. Цінники на зелень переважно повзуть вниз.

Ціни на овочі та фрукти. Фото: скрін agro-business

Серед фруктів також відбулися зміни цін. Так, груша та яблуко преміальних сортів стали дорожчими. Подешевшали сливи, а також розширився мінімальний рівень цін на лохину та виноград. Фрукти, що імпортуються з інших країн, стали дешевшати, але виняток склали апельсини та ківі.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що фрукти в Ашані та Новусі різко подешевшали, поки яйця вже по 74 за десяток: які ціни побачать українці у супермаркетах.

Також наш портал інформував, м'ясо, яйця, молоко та олію: українцям показали оновлені ціни на популярні продукти.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, гречка, цукор, хліб та соняшникова олія: АТБ та Metro показали ціни на популярні продукти в середині листопада .

Теги по теме
продукты
Источник материала
Поделиться сюжетом