Крига скресла? У супермаркетах почали знижуватися ціни на яйця, скільки коштує десяток
Крига скресла? У супермаркетах почали знижуватися ціни на яйця, скільки коштує десяток

Крига скресла? У супермаркетах почали знижуватися ціни на яйця, скільки коштує десяток

Нещодавній різкий стрибок цін на курячі яйця викликав масштабний резонанс у суспільстві та у Мінагрополітики пообіцяли зайнятися стабілізацією вартості продукту. Настав грудень, і у супермаркетах оновили ціни на яйця. Про це свідчать дані моніторингу, опубліковані на порталі Мінфін.

Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!

Підписатися

Курячі яйця стали справжнім делікатесом, адже цінники на них злетіли у кілька разів, досягнувши небувалого рівня. Минулого місяця в Мінагрополітики заявили, що займуться стабілізацією цін, втім, суттєвого зсуву поки що не видно.

Ціни на яйця в Україні, скріншот з відео

Так, станом на 3 грудня яйця курячі торгової марки "Квочка" в середньому коштують 74,15 гривні за десяток. Цінник, як і раніше, зашкалює, але якщо порівняти з листопадом, то він знизився відразу на 1,50 гривні.

Ціни на яйця. Фото: скрін Мінфін

Втім, здешевлення не торкнулося продукції інших торгових марок. Наприклад, яйця "Ясенсвіт" з 72,98 гривні подорожчали до 74,00 гривні за десяток. Яйця цієї торгової марки, але по 18 штук в упаковці, не змінилися в ціні і коштують, як і в листопаді - в середньому 127,73 гривні.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, скорочення виробництва та стрімке зростання цін: молочна індустрія в Україні переживає складні часи.

Також наш портал інформував, порожні полиці чи захмарні ціни? В Україні критично скоротилося виробництво хліба через відключення електрики.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, фрукти в Ашані та Новусі різко подешевшали, поки яйця вже по 74 за десяток: які ціни побачать українці у супермаркетах.

Теги по теме
продукты
Источник материала
Поделиться сюжетом