На чому можна зекономити перед новорічними святами: в Codes розповіли про найбільші знижки та вигідні пропозиції на грудень 2022
На чому можна зекономити перед новорічними святами: в Codes розповіли про найбільші знижки та вигідні пропозиції на грудень 2022

На чому можна зекономити перед новорічними святами: в Codes розповіли про найбільші знижки та вигідні пропозиції на грудень 2022

Але минуло вже дев’ять місяців, і українці почали повертатися до звичного життя, незважаючи на всі проблеми.

Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!

Підписатися

Питання економії під час купівлі різних груп товарів та послуг в інтернеті стає все більш актуальним, тому кількість охочих скористатися вигідними пропозиціями від онлайн-магазинів зростає з кожним днем. Згідно статистики пошуку промокодів на сайті Codes, загальне число тих, хто регулярно перевіряє знижки та купує дешевше, з літа 2022 року зросло майже вдвічі. І тому магазини створюють різні акції для залучення нових, підвищення лояльності постійних покупців.

Найбільш вигідні пропозиції від магазинів та компаній на грудень 2022 року

В грудні українці вже активно шукають подарунки для Нового року та Різдва. Незважаючи на важкі обставини та війну, що триває в країні, незламна нація продовжує жити та готуватися до свят.

Які знижки підготували магазини для українців під кінець року:

  • Косметика, парфумерія, товари для догляду та гігієни – протягом всього грудня можна купувати дуже вигідно, адже великі супермаркети пропонують безліч акцій. Так, наприклад, в EVA можна купити парфуми на 50%, декоративну косметику – на 70% дешевше, є гарні пропозиції задля економії на дитячих товарах, діє безкоштовна доставка за умови досягнення порогової суми в чеку.
  • Електроніка та побутова техніка – перед новорічними святами продажі сильно зростають, тому магазини намагаються залучити якомога більше покупців привабливими цінами. Наприклад, Comfy пропонує знижку до 15% на ноутбуки, зниження вартості до 25% на топові товари, є багато пропозицій для окремих категорій, де економія може сягати кількох тисяч гривень.
  • Одяг та взуття – в цій групі товарів також є багато цікавих промокодів. В Answear діють акції для вибраних товарів, які можна купити на 50-60% дешевше. Intertop пропонує знижки аж до 80% на окремі бренди. А в ARGO проводять розпродаж, де дисконт на деякі позиції сягає 85%.
  • Розваги та контент – багато сервісів надають своїм користувачам промокоди на зниження ціни послуг, можливість підключити безкоштовно різні тарифи та доступ до серіалів, фільмів, книг тощо на визначений термін.

На які ще акції варто звернути увагу

Також безліч цікавих пропозицій підготували онлайн-магазини алкогольних напоїв, багато промокодів на різні групи товарів є в супермаркетах продуктів. Адже наближаються Новий рік та Різдво і, попри всі негаразди, українці вже починають планувати святкування.

Гарні знижки є в магазинах подарунків та онлайн-гіпермаркетах, що пропонують великий вибір різних категорій товарів та послуг. Тому перед тим, як оформляти замовлення, варто перевірити наявність промокодів на вибрані позиції – цілком можливо, що з їх допомогою вдасться суттєво зекономити.

Источник материала
Поделиться сюжетом