NovaPay розпочав виплати власникам земельних ділянок за оренду паїв
NovaPay розпочав виплати власникам земельних ділянок за оренду паїв

NovaPay розпочав виплати власникам земельних ділянок за оренду паїв

Нові можливості оплати оренди паїв

Сервіс NovaPay, що входить до групи компаній Nova (Нова пошта), розпочав співпрацю з аграрними підприємствами. Це дозволить власникам земельних паїв, які здають їх в оренду цим компаніям доступно отримувати виплати за допомогою цього сервісу.

В компанії зазначили, що орендодавці на власний розсуд можуть самостійно обрати, як саме отримувати гроші: на картку NovaPay, на карту іншої фінустанови, або ж готівкою в одному з 3500 офісів Нової пошти.

NovaPay забезпечує високу швидкість та зручність отримання виплат. Адже відділення "Нової пошти" працюють навіть у найвіддаленіших селах, у тому числі і на прифронтових територіях,
– наголосили у пресслужбі компанії.

Як отримати виплати

Для того, щоб скористатися послугою, потрібно:

  • завітати у будь-яке відділення Нової пошти;
  • повідомити касиру, що ви хочете отримати виплати за оренду землі;
  • надати документи, що засвідчують вашу особу;
  • одержати кошти на рахунок NovaPay, іншої фінустанови чи готівкою.

У компанії уточнили, що такі масові виплати NovaPay здійснює з допомогою продукту для бізнесу "Реєстрові виплати". Він дозволяє здійснювати платежі миттєво та зручно для всіх учасників процесу: ви робите один переказ, а гроші надійдуть сотням людей.

Що відомо про NovaPay

  • NovaPay є міжнародним фінансовим сервісом з групи Nova, працює на ринку фінансових послуг онлайн та офлайн в офісах Нової пошти.
  • Число транзакцій через NovaPay минулого року сягнуло 354 мільйонів гривень, що на 31% більше за показник попереднього року.
  • Сума підвищилась на 41% — до 235,5 мільярдів гривень.
Источник материала
loader
loader