Емма Антонюк запустила сестринський флешмоб «До та після»
Емма Антонюк запустила сестринський флешмоб «До та після»

Емма Антонюк запустила сестринський флешмоб «До та після»

Емма також опублікувала дві свої світлини з різницею у 12 років та розповіла, як змінилося її життя

Журналістка та співавторка Youtube-каналу «Палає» Емма Антонюк запустила сестринський флешмоб «До та після» в інстаграм, йдеться у повідомленні в соцмережі. 

Флешмоб став відповіддю рекламну кампанію колишнього радника Офісу президента Олексія Арестовича, який фотографіями журналістки прорекламував свої «психологічні» семінари, на яких раніше називав жінок «неврівноваженими», а чоловіків – «богами»Емма Антонюк запустила сестринський флешмоб «До та після» - Фото 1

Як пояснює Антонюк, мета флешмобу — заклик до жінок поділитися власними досягненнями, силами, внутрішніми змінами, боротьбою з болем чи несправедливістю.

«Звісно, я — жива людина, а не робот із соцмереж. Спочатку мені стало неприємно. Навіть боляче. Але потім я почала думати про цю концепцію «до» та «після». І ось що зрозуміла. Його принизливий та цькувальний пост не має стати черговим приводом відчувати сором і огиду. Нехай він підсилить наші голоси», – йдеться в дописі Антонюк.

Емма опублікувала свої світлини з різницею у 12 років та розповіла, як змінилося її життя.

«На першому фото мені 22 роки. Навпроти мене камери усіх чернівецьких телеканалів. Бо я наважилась звільнитись з телебачення через замовні матеріали про кандидата в мери від партії Регіонів. Це було за рік до Майдану. Тут мені страшно і я почуваюся самотньою.

На другому фото мені 34 роки і я укомплектувала майже півсотні українських бібліотек новими книгами. Спочатку власними силами, потім через авторський благодійний проєкт. Тут мені радісно і я почуваюся сильною», — пише Емма.

Емма Антонюк запустила сестринський флешмоб «До та після» - Фото 2

Також журналістка зазначила, що допис Арестовича про неї «іде у комплекті з коментарями та приватними повідомленнями його фанбази, де обговорюють зовнішність та погрожують через захист прав жінок».

У коментарі «Детектору медіа» щодо отримання приватних повідомлень від «фанбази» Антонюк зазначила, що пачками видаляє такі повідомлення.

«Це кілька днів буде ще тривати як зазвичай. Оскільки скандал живе три дні, стільки напевно будуть і тривати», — сказала Антонюк.

До флешмобу долучилася велика кількість жінок, серед яких:

  • TikTok- та YouTube-блогерка Алла Малкін;
  • психологиня та викладачка сексуальної освіти Анастасія Забела;
  • блогерка та письменниця Катя Бльостка;
  • культурна блогерка Софія Безверха, відома під ніком krapka.krapka;
  • ілюстраторка Альона Жук;
  • блогерка Жданя.

Фото: emmocean/Інстаграм 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Источник материала
loader
loader