У Миколаєві затримали чоловіка, імовірно причетного до вбивства знайомої
У Миколаєві затримали чоловіка, імовірно причетного до вбивства знайомої

У Миколаєві затримали чоловіка, імовірно причетного до вбивства знайомої

У Миколаєві затримали чоловіка, імовірно причетного до вбивства знайомої - Фото 1

26 вересня до поліції надійшло повідомлення від мешканця обласного центру про те, що біля воріт багатоквартирного будинку по вулиці Спаській він виявив тіло невідомої жінки без ознак життя.

На місце події оперативно прибули патрульні, слідчо-оперативна група відділення поліції № 1 Миколаївського райуправління, оперативники та криміналісти обласного главку поліції.

Поліцейські встановили особу померлої – нею виявилася 37-річна місцева мешканка. За попереднім висновком судово-медичного експерта, смерть жінки настала внаслідок механічної асфіксії (удушення). Правоохоронці встановили картину подій, що передувала смерті жінки, та чоловіка, імовірно причетного до скоєння злочину. Ним виявився її 40-річний знайомий. Слідчі затримали його у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Тривають слідчі дії.

За вказаним фактом розслідується кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 КК України «Умисне вбивство». Санкція статті передбачає до 15 років увʼязнення.

Поліцейські звертаються до громадян, які володіють корисною для слідства інформацією щодо вказаного злочину, з проханням повідомити до відділення поліції № 1 Миколаївського районного управління поліції за телефонами: (0512) 53-19-05, 44-80-06 або 102.

Відділ комунікації поліції Миколаївської області

Tweet
Источник материала
loader
loader