У Німеччині сирієць з мачете влаштував серію нападів, поранивши 31 людину
У Німеччині сирієць з мачете влаштував серію нападів, поранивши 31 людину

У Німеччині сирієць з мачете влаштував серію нападів, поранивши 31 людину

У Німеччині сирієць з мачете влаштував серію нападів, поранивши 31 людину - Фото 1

У західнонімецькому місті Ессен поліція заарештувала 41-річного сирійця, якого підозрюють у вчиненні серії нападів та підпалі двох житлових будинків. Події сталися 28 вересня, а внаслідок цих інцидентів постраждало 31 особа.

Про це пише DW.

Серед постраждалих є діти, деякі з них зазнали серйозні травми, включаючи двох малюків, стан яких залишається критичним через отруєння димом.

Згідно з заявами поліції, підозрюваний причетний не тільки до підпалу. Він до інциденту з фургоном, який врізався у два магазини. Внаслідок цієї аварії постраждалих немає, проте сам інцидент привернув увагу правоохоронців через зв’язок із підозрюваним у підпалах.

Пожежі у двох житлових будинках спричинили значний резонанс серед екстрених служб. На місце подій було викликано рятувальників, які надавали постраждалим медичну допомогу. Багато з потерпілих отримали опіки різного ступеня тяжкості.

Представник поліції повідомив, що поки що триває розслідування обставин інциденту. Поліція поки не розкриває детальну інформацію про особу підозрюваного або його можливі мотиви.

Окрім цього, правоохоронці зараз вивчають відеозаписи, які активно поширюються у соціальних мережах. У них імовірно фігурує підозрюваний, який погрожує людям ножем і мачете під час нападів.

Згідно з інформацією видання BILD, підозрюваний, озброєний мачете, бігав містом, викликаючи паніку серед мешканців. Поліції вдалося його затримати у дворі одного з магазинів після тривалих пошуків. Речник поліції відмовився коментувати повідомлення щодо додаткових деталей цього інциденту, вказуючи на те, що слідство триває. // Букви

 

Tweet
Источник материала
loader