Один інгредієнт до ідеального скремблу: що додати до яєшні, щоб вона смакувала по-новому
Один інгредієнт до ідеального скремблу: що додати до яєшні, щоб вона смакувала по-новому

Один інгредієнт до ідеального скремблу: що додати до яєшні, щоб вона смакувала по-новому

Діні Кодіппілі розповіла, як зробити скрембл так, щоб він був пухким та не занадто вологим. Про це пише 24 Канал із посиланням на Express.

Що додати до скремблу?

За словами кулінарної експертки, є всього один інгредієнт, який допоможе приготувати ідеальний скрембл. Вона зазначила, що додати йог потрібно до яєчної суміші перед тим, як відправити її на пательню.

Мовиться про кукурудзяний крохмаль.

Використовуйте кукурудзяний крохмаль або швидкорозчинний клерджел. Це додавання запобігає розтіканню яєчні після приготування, і ви не знайдете калюжі рідини під нею, – пояснила вона.

Кукурудзяний крохмаль створює захисний бар'єр навколо білків у яйцях. Цей інноваційний підхід допомагає захистити білки від високих температур і швидких процесів приготування, що потенційно підвищує якість яєчних страв.

Один інгредієнт до ідеального скремблу: що додати до яєшні, щоб вона смакувала по-новому - Фото 1
Скрембл може врятувати один інгредієнт / Фото Pexels

Як приготувати ідеальну яєшню?

Шеф-кухар Хосе Андрес запропонував свій метод приготування яєць і він дійсно може здивувати. Цей шеф-кухар вважається новатором у приготуванні яєчні.

Фактично, у нього вийшло поєднати смажене та варене яйце у одній страві. Водночас метод не є дуже складним. Він полягає у тому, щоб готувати яйця на великій кількості оливкової олії. Потрібно також взяти глибоку ємність: каструлю або пательню із високими стінками, пише Express.

Як зробити так, щоб яєшня не пригоріла?

  • Існує дійсно дуже багато варіантів, на чому смажити яйця. Карі Гарсія переконує, що найкраще їх готувати на столовій ложці води.
  • Цей варіант єменш поширеним та популярним, аніж інші, проте саме так яйця виходять ідеальної консистенції.
  • Кухарка радить додавати воду, коли білки вже майже приготувались. Після додавання води на пательню, її потрібно накрити кришкою та дати страві доготуватись Так білки фактично зваряться, адже через випаровування води утвориться пара.
Источник материала
loader
loader