Ще один "слуга народу" захворів на COVID-19
Ще один "слуга народу" захворів на COVID-19

Ще один "слуга народу" захворів на COVID-19

Голові політичної партії «Слуга народу» та депутату Олександру Корнієнку діагностували коронавірус. Про це політик написав у себе на сторінці у Фейсбук.

«Так як вже почали ширитись чутки, поспішаю повідомити колег, виборців і суспільство особисто: на жаль, коронавірусна інфекція не оминула і мене. Однак, мій досвід може бути корисним іншим, тому коротко поділюся. Симптомів, крім температури, в мене не було. Але відразу, як тільки вона піднялась, зробив і експрес, і ПЦР-тести. Обидва не показали результату.
Тим часом я звернувся до пульмонолога, бо маю обов’язок звертатись до нього в таких випадках. Мені зробили КТ із висновком «схоже на ковід-19», після чого я відразу самоізолювався. Три дні я перебував у стані «ковіду Шредінгера». Якісь симптоми схожі: гірше з нюхом і смаками. Якихось взагалі немає, наприклад кашлю. З одного боку мірилом правди є тест, а він — негативний. З іншого, на КТ картина схожа...
Ковід, чи не ковід? Ось в чому питання.
ІФА на антитіла є сенс робити не в перший день, тому повноцінно встановити діагноз і справедливість вдалось тільки сьогодні. Лікарі кажуть, що це зараз часта історія, коли ПЦР нічого не показує — а потім антитіла є.
Тож, якщо ви опинитесь у подібній ситуації, то краще виходити із «презумпції коронавірусу» і самоізолюватись. Стан у мене стабільний, отримую необхідне лікування, показань до госпіталізації немає», - написав депутат.
Джерело матеріала
loader
loader