Хвороба позбавила життя новообраного мера
Хвороба позбавила життя новообраного мера

Хвороба позбавила життя новообраного мера

Новообраний мер міста Конотоп помер від коронавируса.

Про це повідомив Telegram-канал "Украина сейчас".

Згідно з інформацією, Олександр Луговий, цілий місяць прохворів COVID-19. Стан політика ніяк не поліпшувався, в зв'язку з чим було прийнято рішення про термінову госпіталізацію. Тоді в лікарні мер відчув полегшення, стан стабілізувався. Але несподівано для всіх прийшла швидка смерть.

Першим написав про загибель колеги нардеп Ігор Молоток.

«Пішов з життя новообраний мер Конотопа Олександр Луговий. Страшна звістка і велика втрата. Він переміг на виборах і відчайдушно боровся за життя з підступною хворобою. Здавалося, що найстрашніше вже позаду, але це було не так», - йдеться в повідомленні політика.

 Хвороба позбавила життя новообраного мера - Фото 1

Як відомо, Олександр Петрович тільки переміг на місцевих виборах. Він відчайдушно намагався подолати хворобу.

Читайте нас в Telegram і Viber

На сьогоднішню добу в Україні нарахували 9832 випадки зараження коронавирусной інфекцією. Сумарно кількість офіційно підтверджених випадків ковіда в країні досягло 545 689. З яких померли 9697 людей, плюс 94 за минулу добу. Але є і хороші новини, багато українців активно борються зі хворобою. На даний момент, за підрахунками, 244 197 людям вдалося її перемогти.

Судячи зі статистики, виділяють топ три області за кількістю заражених. Перше місце відведено Києву і області. На даний момент там вже сумарно 75 113 випадків. Друге місце зайняла Харківська - 47 599. І закриває трійку лідерів - Львівський регіон. Там нараховано 36 894 заражених.

Нагадуємо, днями стало відомо, що глава міністерства охорони здоров'я України Максим Степанов заразився коронавірусом.

Як раніше повідомляв портал MY.UA, в п'ятницю, 13 листопада, в Україні зафіксували рекордну кількість хворих на коронавірусну інфекцію. Число офіційно підтверджених випадків склало 11 748 чоловік.

Також портал MY.UA писав, що в зв'язку з величезною кількістю заражених українців, в країні планують ввести суперкарантин. Який налічує ряд нових посилених обмежень.

Приєднуйтесь до нас в Twitter

Слідкуйте за нами в Flipboard

Джерело матеріала
loader
loader