З «Бюро легенд» - у «Нескінченність»
З «Бюро легенд» - у «Нескінченність»

З «Бюро легенд» - у «Нескінченність»

З «Бюро легенд» - у «Нескінченність»


Український актор Анатолій Панченко (Anatolii Panchenko) зіграє одну з головних ролей у французькому англомовному серіалі про космос "INFINITI", виробництва CANAL + і Federation Entertainment. Його партнерами по майданчику будуть Céline Sallette, Vlad Ivanov, Ellora Torchia, Laurent Capelluto, Jarreth Merz, Karina Arutyunyan.
Режисером шести - епізодного англомовного трилера став Thierry Poiraud (Zone Blanche, Netflix) а оператором постановником Christophe Nuyens (Lupin, Netflix).
Варто зазначити, що це не перший гучний проєкт у фільмографії актора. До цього Анатолій зіграв у французькому телешоу «Бюро легенд» (шпигунський серіал-трилер від CANAL+, побудований на реальних звітах колишніх агентів французької Генерального директорату зовнішньої безпеки), про яке багато пише Variety, а The New York Times два роки тому включив цей серіал до 30 найкращих міжнародних телешоу десятиліття, поставивши на третє місце в рейтингу.
Для довідки: Анатолій Панченко родом з Донецька. Та з початком війни на Сході України переїхав до Києва, але згодом вирушив у 4-річне плавання на міжнародних суднах. Опинившись у Лос-Анджелесі, де рік вчився акторській майстерності у New York Film Academy, актор почав відвідувати кастинги міжнародних проєктів.

Алексей Першко 29 червня 2021
Читайте Кіно-Театр в Google News
Джерело матеріала
loader