Чоловік, який влаштував стрілянину на весіллі під Одесою, вийшов із СІЗО
Чоловік, який влаштував стрілянину на весіллі під Одесою, вийшов із СІЗО

Чоловік, який влаштував стрілянину на весіллі під Одесою, вийшов із СІЗО

16 липня чоловіка взяли під варту / фото УНІАН

Чоловіка, який влаштував стрілянину під час святкування весілля під Одесою, відпустили з СІЗО.

Про це пише Думська з посиланням на обласну прокуратуру.

Раніше Кирилу Крамаренку було обрано запобіжний захід у вигляді двох місяців утримання в СІЗО. За чоловіка внесли заставу в сумі близько 200 тисяч гривень. 

Водночас голова Діаспори чеченського народу в Одеській області Мусса Келоєв розповів журналістам, що з України хочуть депортувати десятки його співвітчизників.

"Створили якийсь список з 25 чеченців – гостей весілля, яких вони хочуть депортувати. А чому 25? Чому не 15 або 40?"- розповів він в ефірі Думской.TV.

Стрілянина на весіллі під Одесою

Як повідомляв УНІАН, 14 липня в селі Фонтанка Одеської області чоловік, що пересувався на автомобілі, влаштував стрілянину з автоматичної зброї біля ТРЦ "Рів'єра". Інший чоловік на іншому автомобілі в цей час влаштував дрифт на дорозі.

Також очевидці повідомили про постріли з розташованого недалеко ресторану "Море", де "відзначають весілля чеченці". На місце виїхала поліція, був введений план "Перехоплення". В результаті затриманий влаштував стрілянину біля ТРЦ 22-річний Кирило Крамаренко.

Весілля було у 24 – річного Магомеда Закарієва - відомого спортсмена.

За даними директора департаменту комунікацій МВС України Артема Шевченка, на весіллі було кілька людей з російським громадянством, яких планують видворити з України.

Читайте останні новини України та світу на каналі УНІАН в Telegram

Автор: Людмила Жерновська

Теги за темою
Новини України СІЗО
Джерело матеріала
loader