Спалив живцем родича: на Вінничині рецидивіст жорстоко помстився чоловіку з інвалідністю
Спалив живцем родича: на Вінничині рецидивіст жорстоко помстився чоловіку з інвалідністю

Спалив живцем родича: на Вінничині рецидивіст жорстоко помстився чоловіку з інвалідністю

За вбивство родича чоловіку загрожує до 15 років ув’язнення / фото - facebook.com/vinn.police

На Вінничині чоловік спалив живцем свого родича. Таким чином рецидивіст жорстоко помстився людині з інвалідністю за образу під час п'яного конфлікту. Інцидент стався у селі Дубовець Немирівської територіальної громади.

Про це повідомила прес-служба поліції Вінницької області у Facebook.

11 вересня поліція отримала повідомлення про пожежу в одному з приватних будинків села Дубовець. Після того, як рятувальники загасили вогонь, вони знайшли труп господаря будинку - 56-річного чоловіка, який мав інвалідність та пересувався на милицях. Загиблий знаходився на ліжку. Правоохоронці оглянули місце інциденту та знайшли докази підпалу будинку - біля трупа знаходилася каністра з-під палива.

Поліція почала з'ясовувати обставини та швидко затримала підозрюваного - 25-річного чоловіка, який тільки місяць тому вийшов на свободу з місць позбавлення волі. Він є родичем загиблого та напередодні перебував у нього в гостях.

"З’ясувалось, напередодні трагедії під час розпиття спиртних напоїв між чоловіками виник конфлікт, і, коли господар будинку ліг спати, ображений зловмисник облив його бензином та підпалив. Чоловік згорів живцем", - повідомили у поліції. 

Пожежу рецидивіст, який має декілька судимостей за майнові злочини, намагався видати за нещасний випадок. Тепер за вбивство родича йому загрожує до 15 років ув’язнення. Чоловіка затримали наразі він знаходиться в ізоляторі. 

Раніше УНІАН вже повідомляв, що у Львові засудили двох чоловіків, які помстилися екс-генпрокурору. Вони підпалили його авто за те, що на ньому чиновник оббризкав пішохода водою з калюжі.

Також Вас можуть зацікавити новини:

  • На Одещині малолітня втекла з табору й заплутала сліди: в поліції розповіли про її долю
  • Під Дніпром лікар випала з вікна лікарні і розбилась на смерть – соцмережі
  • Від 3 до 50 тисяч доларів: столичні чиновники торгували місцями на кладовищах
  • Екс-чиновника Державної регуляторної служби судитимуть за "продаж" посад
  • Помста собаці: на Рівненщині буде суд за вбивство цуценяти

Автор: Поліна Кузенко

Теги за темою
Вбивство
Джерело матеріала
loader