У Харкові затримали водія вантажівки, яка розчавила таксі з трьома людьми: видео моменту ДТП
У Харкові затримали водія вантажівки, яка розчавила таксі з трьома людьми: видео моменту ДТП

У Харкові затримали водія вантажівки, яка розчавила таксі з трьома людьми: видео моменту ДТП

На момент ДТП водій фури був тверезим.

У Харкові затримали водія вантажівки, яка у Харкові 25 листопадарозчавила таксі із трьома людьми. У поліції повідомили, що причиною аварії стало те, що водій фури поїхав на червоний сигнал світлофора. 

Про це в коментарі "Суспільному" повідомив в. о. начальника слідчого управління поліції Харківщини Сергій Болвінов. 

Поліцейський повідомив, що водія вантажівки уже затримали, він був тверезим. Наразі його поки не допитували. Також правоохоронець розповів про ймовірні причини ДТП. За його даними це сталось через те, що водій фури поїхав на червоний сигнал світлофора. 

"Відбулося зіткнення автомобіля Chevrolet Nubira, який рухався зі сторони міста Вовчанськ в напрямку міста Харкова та перетинав вказане перехрестя на зелений сигнал світлофора, з автомобілем MAN з напівпричепом, який рухався по кільцевій дорозі зі сторони села Затишшя в напрямку автодороги "Харків-Липці", та перетинав це перехрестя на червоний сигнал світлофора", — розповів Болвінов.

За даними поліції, після цього вантажівка MAN перекинулась на смугу зустрічного руху, де саме їхало таксі. 

"Після зіткнення вказаних транспортних засобів відбулося перекидання на лівий борт автомобіля MAN на зустрічну смугу, де в цей час знаходилися автомобіль таксі марки Renault . Крім того, відбувся контакт напівпричепу з автомобілем Suzuki, який в цей час також знаходився на зустрічній смузі", — сказав в. о. начальника слідчого управління поліції Харківщини. 

Також у прокуратурі опублікували відео моменту смертельної ДТП. 

Нагадаємо:

  • У Харкові на окружній дорозі 25 листопада вантажівка із щебенем перекинулась посеред дороги та розчавила автомобіль таксі, у якому було троє людей. 
  • У ДТП на окружній дорозі Харкова, в якій 25 листопада вантажівка розчавила таксі, загинуло троє людей. Це - чоловік, жінка та дитина, віком орієнтовно 3-4 роки. 
  • Очевидиця ДТП у Харкові, у якій вантажівка розчавила таксі, розповіла про момент аварії. За її словами, жертв могло бути більше, адже під вантажівку ледь не потрапив автобус. 

Читайте також:

  • Замість того, щоб відчинити вікно, пенсіонерка увімкнула світло: подробиці вибуху газу у багатоповерхівці на Вінниччині
  • Меморандум з МВФ: експерт прогнозує, що ціна на газ для населення зросте на 200%, а долар коштуватиме 30 грн
  • Грабували та катували, а жертви помирали, стікаючи кров’ю: жорстокій банді оголосили про підозру

ДТП в Харківській області: на трасі бус злетів у кювет – є четверо потерпілих

Джерело матеріала
loader
loader