Ти дитина - поки ти віриш
Ти дитина - поки ти віриш

Ти дитина - поки ти віриш

Ти дитина - поки ти віриш


 16 грудня на кіноекрани виходить сімейний фільм-мюзикл українського виробництва - "В.О. Святого Миколая"
Це захоплююча надзвичайна історія, сповнена добротою, передріздвяним настроєм та колоритом казкового Львова, де відбуваються події.

За задумом авторів фільм "В.О. Святого Миколая" ставить за мету відновити віру в це чарівне свято навіть у дорослих, адже "ти дитина - поки ти віриш". Стрічка пронизана щирим переконанням у те, що святий Миколай принесе тобі довгоочікуваний подарунок у найнесподіваніший момент життя.

Фільм поєднує оригінальну постановку, авторську музику та сучасну картинку. У центрі сюжету — заплутані дитячо-батьківські відносини, які розвиваються між дев’ятирічною дівчинкою Юстиною та її батьком-одинаком Олександром.

Олександр, колишній музикант, який за трагічних обставин втратив дружину, тепер виховує доньку сам. В нього це виходить доволі кепсько через постійну зайнятість на роботі. Юстина прагне уваги батька, якого дуже любить, тому капризує та додає до його життя складнощів.

І ось, напередодні однойменного свята, в їх складні стосунки втручається сам святий Миколай, який цьогоріч не отримав листа від Юсті. Він бере лікарняний та призначає виконуючим своїх обов'язків батька дівчинки.

Коли перед Олександром виникає необхідність підготувати подарунок для доньки, з’ясовується, що йому нічого не відомо про її бажання.
А дізнавшись про сподівання Юсті пов’язати своє життя зі сценою, Олександр не підтримує її.

Чи зможуть батько та донька порозумітися, чи впорається Олександр з обов’язками Святого Миколая - ви зможете дізнатися переглянувши музичний фільм “В. О. Святого Миколая” у кінотеатрах з 16 грудня

Алексей Першко 09 грудня 2021
Читайте Кіно-Театр в Google News
Джерело матеріала
loader