Ексклюзив PlayStation Ghost of Tsushima вже зовсім скоро вийде на ПК
Ексклюзив PlayStation Ghost of Tsushima вже зовсім скоро вийде на ПК

Ексклюзив PlayStation Ghost of Tsushima вже зовсім скоро вийде на ПК

Ексклюзив PlayStation Ghost of Tsushima вже зовсім скоро вийде на ПК / фото Kotaku

Чутки про вихід Ghost of Tsushima на ПК вже давно з'являлися в Мережі, і зараз виник привід вважати, що вони були правдивими. Відвідувач форуму Reddit під псевдонімом Repulsive_Lettuce побачив на сайті стороннього продавця ігрових ключів Instant-Gaming повідомлення про реліз самурайського екшена на персональних комп'ютерах. Згідно з інформацією з порталу, вихід відбудеться вже 7 лютого 2022 року.

Ентузіаст зробив скріншот, виклав його у відкритий доступ і вирішив дізнатися більше деталей. Він зв'язався зі службою підтримки Instant-Gaming і запитав, звідки взялися відомості про вихід Ghost of Tsushima на ПК. Оператор відповів, що дані надійшли від постачальника ключів. Не виключено, що це хтось із розробників або співробітників Sony. У такої людини напевно повинна бути інсайдерська інформація. Однак зараз до відомостей про реліз самурайського екшену на персональних комп'ютерах краще ставитися з дещицею недовіри.

Скріншот з інформацією про реліз Ghost of Tsushima на ПК / фото Reddit
Скріншот з інформацією про реліз Ghost of Tsushima на ПК / фото Reddit

Коротко про Ghost of Tsushima

  • Ghost of Tsushima — це пригодницький екшен у відкритому світі від студії Sucker Punch. Дії гри розгортаються в 1274 році, під час першого монгольського вторгнення в Японію, коли острів Цусіма був захоплений агресорами.
  • Головний герой, самурай на ім'я Дзін Сакай, вирішує порушити свій кодекс і боротися з ворогами методами сінобі. Гра вийшла 17 липня 2020 року ексклюзивно на PlayStation 4, а пізніше дісталася до PlayStation 5.
  • На агрегаторі рецензій Metacritic екшен Ghost of Tsushima отримав 83 бали від преси і 9,3 бала від користувачів на основі більш ніж 15 тисяч відгуків.

Вас також можуть зацікавити новини:

  • Гравці виявили можливу дату виходу очікуваного екшена God of War Ragnarök
  • Відразу три хіти: стало відомо, які ігри роздадуть в EGS до кінця новорічної акції
Теги за темою
PlayStation 5
Джерело матеріала
loader
loader