Не вгостили вечерею: під Тернополем чоловік вбив батька та тяжко поранив брата
Не вгостили вечерею: під Тернополем чоловік вбив батька та тяжко поранив брата

Не вгостили вечерею: під Тернополем чоловік вбив батька та тяжко поранив брата

У Тернопільській області затримали чоловіка, який зарізав свого батька і серйозно травмував брата. Причиною жорстокого нападу на рідних стало те, що вони не захотіли вгостити чоловіка вечерею.

Інцидент стався ввечері 7 лютого в одному із сіл Кременецького району. У той день 61-річний чоловік і двоє його дорослих синів пішли до знайомих на підробіток.

Разом зі старшим чоловік цілий день допомагав знайомому колоти свиню, а молодший брат виконував домашню роботу в іншого односельчанина.

– За виконану роботу з одними розрахувалися свіжининою, а з іншим – алкоголем. Конфлікт між родичами виник під час вечері. Батько та брат відмовилися ділитися із членом сім’ї м’ясом, – йдеться у повідомленні.

Коли молодшого з братів не пустили повечеряти, він розлютився і відразу схопився за ніж. Батько встав зі столу першим: саме він отримав смертельний удар у груди.

За пораненого пенсіонера заступився старший брат, однак нападника зупинити не зміг – той ножицями вдарив його в обличчя, після чого втік з хати.

Не вгостили вечерею: під Тернополем чоловік вбив батька та тяжко поранив брата - Фото 1
Не вгостили вечерею: під Тернополем чоловік вбив батька та тяжко поранив брата - Фото 2
Не вгостили вечерею: під Тернополем чоловік вбив батька та тяжко поранив брата / 2 фотографии

Встановлено, що одразу після цього чоловік прибіг до своєї сусідки, де у всьому зізнався. Спочатку та не повірила і вирішила навідатися до будинку. Лише після побаченого схвильована сусідка викликала правоохоронців та медиків.

Що кажуть у поліції

Допитавши односельчан, поліцейським стало зрозуміло, що родина вважалася неблагополучною.

– Жоден з чоловіків не працював, перебивалися тимчасовими підробітками. Зароблене одразу пропивали. Не рідкістю були у цій родині сварки та бійки, – йдеться у повідомленні.

Поки сусідка чекала приїзду медиків, підозрюваний встиг втекти: слідчі спільно з дільничним розшукали його вже за кілька годин. Чоловік ховався в закинутій будівлі аж у сусідньому селі.

Бригада швидкої допомоги констатувала смерть батька підозрюваного. За життя його старшого брата продовжують боротися медики, чоловік перебуває у реанімації.

Наразі кримінальне провадження відкрито за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) КК України. Цілком можливо, що після проведення першочергових слідчих дій кількість статей може збільшитися.

Теги за темою
Вбивство Тернопіль
Джерело матеріала
loader