"Нас посварили з усім світом, нам брешуть": Макаревич різко висловився про війну РФ проти України
"Нас посварили з усім світом, нам брешуть": Макаревич різко висловився про війну РФ проти України

"Нас посварили з усім світом, нам брешуть": Макаревич різко висловився про війну РФ проти України

Макаревич різко висловився про війну РФ проти України / фото facebook.com/makarevichav

Відомий російський музикант, лідер гурту "Машина времени" Андрій Макаревич емоційно висловився щодо ситуації, яка склалася між Росією та Україною.

На своїй сторінці в Facebook Макаревич зазначив, що росіяни змушені терпіти цю владу.

"І ось що я не можу зрозуміти - як ми все це терпимо? Нас посварили з усім цивілізованим світом, нас поставили на межу війни, від нашого обличчя цьому світу хамлять, нам брешуть, водять за ніс, від законів не залишилося навіть видимості-навіщо?" - не може зрозуміти музикант.

Далі артист побічно згадав опозиціонера Навального, який зараз утримується в російській колонії.

"Людину зараз можна судити прямо в колонії, щоб два рази не вставати, будь-хто, хто заїкнувся про вільні вибори - вже терорист, а правити нами, мабуть, збираються вічно - нормально, терпимо. Подобається?" - продовжив Макаревич.

"...І сам терплю. З колосальним трудом", - уклав музикант.

false

Загроза нового нападу Росії

Протягом останніх місяців Росія зосередила навколо України понад 100 тисяч військових, які, як побоюється Захід, вона може залучити до повномасштабного нападу.

15 лютого в МО Росії заявили про відведення частини військ до місць постійної дислокації. Однак ні в НАТО, ні у США не підтверджують ознаки деескалації в російсько-українському прикордонні.

Більш того, генсек НАТО заявив про нарощування наступальних позицій росіян уздовж українського кордону: "... ми не бачили ніякого відведення російських сил. І звичайно, це суперечить повідомленням про реальні дипломатичні зусилля. Майбутнє покаже, чи відбуватиметься російське відведення. Ми дуже уважно відстежуємо, що робить Росія в Україні і біля неї. Ми бачили, що вони збільшили кількість військ і ще більше військ на шляху. Росія зберігає потенціал повномасштабного вторгнення в Україну без будь-якого часу на попередження".

Увечері 15 лютого американський президент Джо Байден, коментуючи криза в Східній Європі, сказав, що "вторгнення Росії в Україну все ще залишається можливим".

Вас також можуть зацікавити новини:

  • "Не будьте боягузами!": Захід закликали повернути дипломатів до Києва і зупинити Путіна
  • Верещук розповіла про ймовірність ескалації на Донбасі у разі визнання Росією "ЛДНР"
  • Соціологи з'ясували, як українці зараз ставляться до Росії
Джерело матеріала
Згадувані персони
loader