Sony оголосила склад березневої добірки безкоштовних ігор для підписників PlayStation Plus
Sony оголосила склад березневої добірки безкоштовних ігор для підписників PlayStation Plus

Sony оголосила склад березневої добірки безкоштовних ігор для підписників PlayStation Plus

Sony оголосила склад березневої добірки безкоштовних ігор для підписників PlayStation Plus / фото Sony

Вчора Інсайдер billbil-kun повідомив, які проекти підписники PlayStation Plus отримають безкоштовно в березні. А пізніше його прогноз підтвердила Sony. Компанія офіційно оголосила склад наступної добірки ігор в PS Plus. До неї увійшли Ark: Survival Evolved, Team Sonic Racing, Ghost of Tsushima: Legends і Ghostrunner. Перші три доступні для користувачів PS4 і PS5, а остання — тільки для власників PlayStation 5.

Перераховані вище проекти можна буде додати в особисту бібліотеку з 1 березня. А до тих пір підписникам PS Plus доступна лютнева добірка. Вона включає EA Sports UFC 4, Tiny Tina's Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-shot Adventure і Planet Coaster: Console Edition.

Детальніше про безкоштовні ігри для підписників PS Plus в березні

  • Ghostrunner — це динамічний екшен з елементами слешера від студії One More Level і видавництва 505 Games. Гра демонструє похмурий кіберпанковий світ, в якому висока вежа Дхарма стала єдиним притулком людства. Головний герой повинен пробратися на останній поверх будівлі, щоб убити злісного тирана Кімастера. У проекті реалізована швидка бойова система з елементами акробатики. А головною особливістю Ghostrunner виступає смерть від одного удару. Це стосується як ворогів, так і протагоніста.
  • Ghost of Tsushima: Legends — це самостійний кооперативний режим для Ghost of Tsushima. У ньому користувачі можуть вибрати персонажа одного з доступних класів і брати участь в різноманітних битвах. Проект включає як повноцінні завдання з сюжетом, так і інші варіанти боїв, наприклад, спроби вистояти під натиском орди ворогів.
  • ARK — це багатокористувацький симулятор виживання від Studio Wildcard. У грі потрібно шукати ресурси, щоб створювати корисні предмети і будувати базу. Центральною особливістю гри виступає приручення динозаврів. Розробники реалізували багато істот, які здатні допомагати користувачам. Наприклад, деякі з них захищають базу від нападів ворогів.
  • Team Sonic Racing — це аркадна гонка від студії Sumo Digital і видавництва Sega. Проект заточений під змагання з реальними гравцями або штучним інтелектом на різних трасах. Користувачі можуть вибрати персонажа одного з трьох типів і налаштувати машину під власний стиль водіння. А під час гонок необхідно підбирати прискорення і спритно реагувати на перешкоди.

Вас також можуть зацікавити новини:

Теги за темою
PlayStation 5 Sony
Джерело матеріала
loader
loader