Оля Полякова зізналася, що не має грошей на освіту старшої доньки
Оля Полякова зізналася, що не має грошей на освіту старшої доньки

Оля Полякова зізналася, що не має грошей на освіту старшої доньки

Українська співачка Оля Полякова поділилася, що робитиме з навчанням своєї старшої доньки Марії, яка має поступати до вишу.

У програмі "ЖВЛ" Оля Полякова зізналася, що вона не відклала гроші на освіту доньки, тому що все, що заробила перед війною вклала у роботу:

"Ми зняли кіно. Кіно  - це дуже дорого. Ми його зняли, ми його показали. Ще не встигли його нікуди продати, тому що почалася війна. Ми вкладали у кліпи, вкладали у пісні. Я не можу сказати, що у мене було щось десь відкладене на освіту для моїх дітей", - поділилася виконавиця.

Оля Полякова з доньками / © instagram.com/alisa_polyakova_
Оля Полякова з доньками / Фото: instagram.com/alisa_polyakova_

Тож, зізналася Полякова, вони з донькою вирішили, що вона піде на підготовчі курси і наступного року спробує податися на грант:

 "У нас зараз з моєю Марійкою трошки є проблеми. Тому що ми собі думали, що ми підемо до одного вишу, а сьогодні немає можливості так багато заробляти і їй оплачувати цей виш. Тому ми прийняли рішення, що вона буде подаватися на підготовчі курси до університету і наступного року подаватиметься на грант. Тому що той університет, який вона хотіла, це музичний коледж Berklee у Бостоні – він дуже дорого коштує і сьогодні ми не маємо змоги оплачувати їй таке дороге навчання", - прокоментувала Оля.

Оля Полякова з донькою Марією / © instagram.com/polyakovamusic
Оля Полякова з донькою Марією / Фото: instagram.com/polyakovamusic

Водночас психологічно Полякова доньку налаштувала, що це для неї буде випробування і що вона має так підготуватися, щоб отримати цей грант і навчатися безкоштовно, це буде її заслуга та її внесок у сімейний бюджет.

Оля Полякова: про хворобу Винника, брак коштів, життя з мамою та повернення до України

Читайте також:

  • Оля Полякова розповіла, що в Олега Винника серйозні проблеми зі здоров'ям
  • Даніель Салем отримав контузію на фронті: "Ліве вухо навряд чутиме"
  • Олена Мозгова обурена схвальними відгуками українців про нову пісню "Ногу свело": "Вбийте в собі комплекс меншовартості"
Джерело матеріала
loader