Творці візуальних ефектів для кінотрилогії анонсували гру за мотивами "Володаря перснів"
Творці візуальних ефектів для кінотрилогії анонсували гру за мотивами "Володаря перснів"

Творці візуальних ефектів для кінотрилогії анонсували гру за мотивами "Володаря перснів"

Творці візуальних ефектів для кінотрилогії анонсували гру за мотивами "Володаря перснів" / фото The Nerd Stash

Студія Weta Workshop допомагала реалізовувати візуальні ефекти в кінотрилогії "Володар перснів" Пітера Джексона. У 2014 році вона відкрила новий підрозділ для створення інтерактивних розваг. І тепер компанія оголосила про свою першу гру. Це буде проект у всесвіті Джона Р. Р. Толкіна, з якою студія добре знайома.

"Middle-Earth Enterprises ліцензувала літературні твори серії, надавши Weta Workshop найширшу творчу ліцензію на інтерпретацію основної історії книг", — сказано в офіційному прес-релізі.

Видавцем гри виступить Private Division, лейбл Take-Two Interactive. Він відповідав за просування таких проектів, як The Outer Worlds, Kerbal Space Program і OlliOlli World.

"Ми дуже раді співпрацювати з Weta Workshop для видання гри, дія якої відбувається в такому незвичайному і знаменитому всесвіті. Інтелектуальна власність "Володар перснів" виступає домом для стількох чудових історій, і ніхто краще команди Weta Workshop не зможе створити новий відмітний ігровий досвід Середзем'я", — заявив Майкл Ворош, глава Private Division і головний стратег Take Two.

Які ще ігри у всесвіті "Володаря перснів" знаходяться в розробці

  • The Lord of the Rings: Gollum від Daedalic Entertainment і Nacon. Це стелс-пригода, в якій демонструється раніше невідома глава з життя Голлума.
  • The Lord of the Rings: Return to Moria від Free Range Games і North Beach Games. Гра буде симулятором виживання, де користувачі перевтіляться в гномів і відправляться досліджувати тунелі Морії.
  • Мобільна умовно-безкоштовна Lord of the Rings: Heroes of Middle Earth. За створення проекту відповідає Electronic Arts. Вона стане традиційною RPG для iOS і Android — з екіпіровкою, покроковими битвами, прокачуванням і іншим.

Вас також можуть зацікавити новини:

  • Творець Metal Gear і Death Stranding може скоро анонсувати нову гру
  • Ентузіаст перетворив Skyrim на зомбі-шутер від третьої особи (відео)
  • Marvel і Disney проведуть власну ігрову презентацію – очікуються сюрпризи
Теги за темою
PlayStation 5 Xbox
Джерело матеріала
loader
loader