Обрі Плаза зіграє у «Мегаполісі» Копполи
Обрі Плаза зіграє у «Мегаполісі» Копполи

Обрі Плаза зіграє у «Мегаполісі» Копполи

Обрі Плаза зіграє у «Мегаполісі» Копполи


 Актриса Обрі Плаза зіграє у фантастичній драмі «Мегаполіс» від Френсіса Форда Копполи («Хрещений батько»). Видатний режисер намагається реалізувати цей проєкт ще з 80-х років минулого століття, але студії не поспішали вкладати кошти в нього. Зрештою, митець вирішив продати долю свого винного бізнесу і вкласти виручені гроші (близько $100 млн) у майбутній фільм. Зйомки планують розпочати восени цього року.

 Сюжет фільму зосереджений на геніальному архітектору Сержу Катіліні, який намагається перетворити Нью-Йорк майбутнього на утопічний центр світу. В акторський склад вже записалися: Адам Драйвер («Остання дуель»), Наталі Еммануель («Армія злодіїв»), Джон Войт («Рей Донован: Фільм»), Лоуренс Фішберн («Джон Уік 3») і Форест Вітакер («Хрещений батько Гарлема»). 

 P.S. Цього року вийшли два фільми за участі Обрі Плази – «Злочинниця Емілі» та «Закружляй мене», попереду – «Операція "Фортуна": Мистецтво перемоги» від Ґая Річі та поява у другому сезоні серіалу «Білий лотос». 83-річний Френсіс Форд Коппола останній раз сидів у режисерському кріслі більше десяти років тому, на зйомках картини «Поміж».

Тегі: кастинг
Джерело: Deadline
Stefurak 23 серпня 2022
Читайте Кіно-Театр в Google News
Джерело матеріала
loader
loader