Графіки прем’єр студій Disney і Sony Pictures
Графіки прем’єр студій Disney і Sony Pictures

Графіки прем’єр студій Disney і Sony Pictures

Графіки прем’єр студій Disney і Sony Pictures


 Студія Walt Disney Pictures упорядкувала графік прем'єр на наступні кілька років. Не враховуючи Marvel Studios (план якої розписаний на десятиліття), конгломерат також нічого не повідомив про фільми з всесвіту «Зоряних війн». Нам тільки відомо, що картина, яку розробляла Петті Дженкінс («Диво-жінка») і, яка мала вийти на екрани в грудні 2023 року, зникла з  розписання дистриб’ютора. Нагадаємо, іншими двома проєктами займаються Кевін Файґі і Тайка Вайтіті («Тор: Любов і Грім»). Спортивна комедія останнього під назвою «Наступний гол – переможний» вийде 21 квітня 2023 року.

 З 10 березня на 11 серпня 2023 року переїхав комедійний жахастик «Дім з привидами». Два мультфільми - «Бажання» від самої Disney і «Еліо» від Pixar, можна буде побачити в кінотеатрах 22 листопада 2023 року і 1 березня 2024 року відповідно. Прем’єра «Білосніжки» з Рейчел Зеґлер («Вестсайдська історія») і Ґаль Ґадот («Смерть на Нілі») відбудеться 22 березня 2024 року, того ж року на екранах дебютують «Думками навиворіт 2» і «Муфасса: Король Лев». Перший - 14 червня, а другий – 5 липня. 

 Не забарилася з відповіддю студія Sony Pictures. На початку наступного року вийдуть два горори: 6 січня - «Справжня примара» з зіркою «Хлопаків» Ерін Моріарті, а 24 лютого – «Зникла», сиквел малобюджетного «Пошуку». 10 березня відбудеться прем’єра фантастичного трилера «65» з Адамом Драйвером («Остання дуель»). Кіновсесвіт «Людини-павука» розшириться кількома картинами: «Крейвена-мисливця» покажуть в кінотеатрах 6 жовтня 2023 року, а «Мадам Павутину» - 16 лютого 2024 року. Ще один безіменний кінокомікс від Marvel вийде 12 липня того ж року, а між ними прокат підкорятиме, а саме 7 червня, стрічка з франшизи «Карате кід».

Stefurak 19 вересня 2022
Читайте Кіно-Театр в Google News
Джерело матеріала
loader
loader