Еркюль Пуаро склав список підозрюваних
Еркюль Пуаро склав список підозрюваних

Еркюль Пуаро склав список підозрюваних

Еркюль Пуаро склав список підозрюваних


 Компанія 20th Century Studios оголосила акторський склад фільму «Примари у Венеції», зйомки якого стартують в листопаді цього року. Третя стрічка про героя романів Аґати Крісті вийде на екрани кінотеатрів восени 2023 року. Попередні частини трилогії - «Вбивство у "Східному експресі"» та «Смерть на Нілі» дебютували у 2017 та 2022 роках відповідно.

 Крім цьогорічного переможця Оскару за «Найкращий оригінальний сценарій» Кеннета Брани («Белфаст»), в фільмі зіграють: Джеймі Дорнан («П'ятдесят відтінків сірого»), Келлі Райллі («Єллоустон»), Мішель Єо («Все завжди і водночас»), Кайл Аллен («Карта ідеальних дрібниць»), Тіна Фей («Репортерка»), Камілль Коттін («Стілвотер»), Ріккардо Скамарчіо («Перекладачі»), Емма Лейрд («Мер Кінґстауна»), Алі Хан («Halo») та Джуд Гілл («Белфаст»).

 Синопсис: Еркюль Пуаро вийшов на пенсію і живе в добровільному вигнанні у самому гламурному місті світу, де він неохоче відвідує сеанс виклику духів у напівзанедбаному моторошному палаці. Коли один із гостей стає жертвою вбивства, детектива затягує у світ таємниць і тіней.

Тегі: кастинг
Джерело: Deadline
Stefurak 11 жовтня 2022
Читайте Кіно-Театр в Google News
Джерело матеріала
loader
loader