Що коїться з DC
Що коїться з DC

Що коїться з DC

Що коїться з DC


 Вихід на екрани планети «Чорного Адама» підняв хвилю новин, пов’язаних з DC Films. По-перше, звільнення Волтера Хамади з посади голови студії. Хамада займав це місце чотири роки, а до того був виконавчим продюсером в New Line Cinema (де під його наглядом вийшли успішні фільми «Закляття» і «Воно»). Це вже п’ята відставка топ-менеджерів у Warner Bros. Discovery, після  очолення компанії Девідом Заславом: Тобі Еммеріх - глава Warner Bros. Picture, Керолін Блеквуд – директор Motion Picture Group, Еллісон Еббейт – голова Warner Bros. Animation і Кортні Валенті - президент з виробництва та розвитку.

 По-друге, видання The Hollywood Reporter опублікувало статтю про закулісні перипетії у DC. З неї відомо, що Джеймс Ґанн («Загін самогубців: Місія навиліт») вже працює над новим фільмом для конкурента Marvel. Про кого буде картина невідомо, а поки режисер активно зайнятий другим сезоном «Миротворця». Тим часом Метт Рівз заклопотаний розширенням світу «Бетмена». Крім сиквелу Темного Лицаря, постановник хоче зняти фільм про його ворогів. І не забуваємо, що ще живий серіал про Пінгвіна.

 Сценарій «Диво-жінки 3» ще пишеться, а ось текст для «Флеша 2» вже готовий Девідом Леслі Джонсоном («Аквамен»). Якщо перший фільм, який виходить на екрани 22 червня 2023 року, буде успішний - студія одразу дає зелене світло проєкту. От тільки не факт, що там з’явиться Езра Міллер. Кілька інсайдів повідомляють, що Warner Bros. хоче бачити у цій ролі Джорджа МакКея («1917») на заміну скандальному Міллеру.

 І найцікавіше – студія розробляє сиквел «Людини зі сталі» з Генрі Кавіллом («Відьмак»). Видання пише, що саме Волтер Хамада блокував це рішення: він був зацікавлений у Чорному Супермені від Джей Джей Абрамса («Зоряні війни: Пробудження сили»), що буде з цим проєктом тепер невідомо. 

Stefurak 22 жовтня 2022
Читайте Кіно-Театр в Google News
Джерело матеріала
loader