Байопік про Снуп Доґґа
Байопік про Снуп Доґґа

Байопік про Снуп Доґґа

Байопік про Снуп Доґґа


 Студія Universal Pictures має намір зняти фільм про відомого репера Снуп Доґґа. Продюсером картини виступить сам музикант, який недавно створив нову компанію Snoop Death Row Pictures, для якої цей проєкт стане першим. Режисерське крісло байопіка зайняв Аллен Г'юз («Книга Ілая»), сценарій напише Джо Роберт Коул («Чорна Пантера: Ваканда назавжди»).

 Universal Pictures вже має позитивний досвід роботи над картиною про хіп-хоп виконавців – «Голос вулиць» 2015 року. Стрічка з бюджетом в $28 млн зібрала більше $200 млн (з яких $165 млн в американському прокаті) і здобула номінацію на премію «Оскар» за «Найкращий оригінальний сценарій». Також студія в даний час працює над біографічними фільмами про Мадонну і Шер.

 P.S. Снуп Доґґ - американський репер, продюсер і актор, який почав свою кар'єру в 1992 році після знайомства з Dr. Dre. Він продав понад 35 мільйонів альбомів у всьому світі і є 17-разовим номінантом на премію «Ґреммі». Останній раз глядачі бачили його в комедійному екшні «Денна зміна» від Netflix.


Джерело: Deadline
Stefurak 10 листопада 2022
Читайте Кіно-Театр в Google News
Джерело матеріала
loader