Поліція затримала жителя Києва, який зустрічав Новий рік феєрверками
Поліція затримала жителя Києва, який зустрічав Новий рік феєрверками

Поліція затримала жителя Києва, який зустрічав Новий рік феєрверками

Киянин знехтував забороною використання піротехнічних виробів під час дії воєнного стану, тепер йому загрожує до п‘яти років обмеження волі.

У новорічну ніч, попри неодноразові попередження правоохоронних органів про заборону використання піротехнічних виробів під час дії воєнного стану, мешканець Києва розважався запуском феєрверків.

Як повідомили у пресслужбі поліції Києва, відео новорічних салютів у Подільському районі поширили у багатьох телеграм-каналах.

Отримавши повідомлення від громадян про порушення заборони на використання піротехнічних заходів, правоохоронці негайно розпочали пошуки причетних осіб.

“Поліцейські встановили, що феєрверки запускались у житловому дворі на вулиці Костянтинівській. З місця події слідчі вилучили використану пускову установку”, - йдеться у повідомленні. 

Невдовзі було встановлено особу підозрюваного — 47-річного киянина. У його квартирі провели невідкладний обшук та виявили докази.

“Поліцейські Подільського управління поліції розпочали кримінальне провадження за ст. 296 Кримінального кодексу України - хуліганство. Фігуранту загрожує обмеження волі на строк до п'яти років”, - повідомили у пресслужбі поліції.

Нагадаємо, в новорічну ніч, 1 січня, під час масованого удару РФ по Києву, над столицею було збито 23 повітряні цілі.

Читайте також:

  • У Києві та області під час тривоги пролунали вибухи
  • Атака на Київ в новорічну ніч: уламок ракети впав на автомобіль
  • Атака на Київ у новорічну ніч: поліція просить повідомляти про прольоти "шахідів"
Джерело матеріала
loader