Розробники розповіли про масштаби доповнення Phantom Liberty до Cyberpunk 2077
Розробники розповіли про масштаби доповнення Phantom Liberty до Cyberpunk 2077

Розробники розповіли про масштаби доповнення Phantom Liberty до Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty / фото CD Projekt RED

Польська студія CD Projekt RED продовжує ділитися крихтами інформації про доповнення Phantom Liberty до Cyberpunk 2077. Нещодавно компанія розповіла, що це буде найбільше розширення в історії CDPR. Правда, заява стосувалася бюджету розробки, а не фактичного масштабу.

Відповідними відомостями поділився Марек Бугдол з відділу зі зв'язків з інвесторами CDPR в коментарі Parkiet. Суму, витрачену на створення Phantom Liberty, він не розкрив.

"Ми сподіваємося, що нові пригоди та персонажі залучать тих, хто вже знайомий з Cyberpunk, а також заохотять багатьох нових гравців почати розважатися в Найт-Сіті", — додав Бугдол. За його словами, виробництво добавки йде за планом. Команда "відчуває себе комфортно в поточному стані", тобто їй не доводиться поспішати і переробляти.

Відео дня

Варто відзначити, що до The Witcher 3: Wild Hunt студія CD Projekt RED випустила два масштабних доповнення — "Кам'яні серця" і "Кров і вино". Останнє додало Туссент — новий регіон з десятками годин контенту.

І якщо бюджет у Phantom Liberty став рекордним, то можна розраховувати на як мінімум таку ж кількість активностей і повноцінну сюжетну лінію. Хоча слід тримати в голові, що частину коштів могли витратити на голлівудських зірок.

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty — подробиці доповнення

  • Події сюжету розгортаються до фіналу історії в основній грі. В оповіді головний герой Ві встане на службу Нових Сполучених Штатів Америки і займеться виконанням доручень держави.
  • Доповнення привнесе в Cyberpunk 2077 ще один район, на території якого буде розвиватися сюжет.
  • Кіану Рівз повернеться до ролі Джонні Сільверхенда, що обумовлено історією. Раз події проходять до фіналу основної гри, значить — персонаж все ще пов'язаний з протагоністом. А Ідріс Ельба виконав Соломона Ріда, агента ФРУ Нових Сполучених Штатів Америки.
  • Cyberpunk 2077: Phantom Liberty вийде в 2023 році на ПК, PS5, Xbox Series X і Series S. Консолі минулого покоління залишили за бортом.

Вас також можуть зацікавити новини:

  • В Epic Games Store почалася нова роздача безкоштовної гри
  • У Minecraft через 10 років виправили знаменитий баг, пов'язаний з отриманням шкоди
  • HBO працює над 5 серіалами The Last of Us і сподівається випустити хоча б 2 (чутки)
Теги за темою
PlayStation 5 Xbox
Джерело матеріала
loader
loader