Disney розробляє сиквели мультфільмів
Disney розробляє сиквели мультфільмів

Disney розробляє сиквели мультфільмів

Disney розробляє сиквели мультфільмів


 Новий «старий» генеральний директор The Walt Disney Боб Айґер оголосив, що студія працює над сиквелами своїх успішних анімаційних фільмів. Найближчими роками глядачі побачать «Крижане серце 3», «Зоотрополіс 2» та «Історію іграшок 5». Також він додав, що скоро ми матимемо більше інформації про ці проєкти.

 Схоже, Айґер вирішив подолати кризу у компанії (в найближчий час її працівників чекає масштабне скорочення – близько 7000 чоловік) своїм улюбленим методом – «конвеєр успішних франшиз». Адже їхні оригінальні анімаційні стрічки 2022 року зазнали повного краху: «Базз Рятівник» (бюджет- $200 млн, бокс-офіс - $226 млн), «Я – панда» (бюджет- $175 млн, бокс-офіс - $20 млн), «Незвичайний світ» (бюджет- $180 млн, бокс-офіс - $73 млн). А тут вже на пандемію не спишеш касові провали, як це було роком раніше. Натомість попередні стрічки всіх трьох щойно оголошених сиквелів збирали більше мільярда доларів у світовому прокаті. 

 P.S. Не забуваємо, що раніше студія оголосила про розробку проєкту «Думками навиворіт 2», який дебютує на екранах планети 13 червня 2024 року.

Stefurak 10 лютого 2023
Читайте Кіно-Театр в Google News
Джерело матеріала
loader
loader