Акторка Гвінет Пелтроу постане перед судом через інцидент на лижному курорті
Акторка Гвінет Пелтроу постане перед судом через інцидент на лижному курорті

Акторка Гвінет Пелтроу постане перед судом через інцидент на лижному курорті

Акторка Гвінет Пелтроу постане перед судом через звинувачення в нанесенні серйозних травм під час інциденту 2016 року. Це сталося на лижному курорті Deer Valley у штаті Юта, куди зірка вирушила займатися активним відпочинком.

Так, у звинуваченні йдеться про те, що вона збила пенсіонера Террі Сандерсона з ніг, після чого він знепритомнів і отримав черепно-мозкову травму. На додачу до цього у Террі виявили й чотири зламані ребра.

Позов на Гвінет подали 2019 року – пенсіонер хотів компенсації в розмірі $3,1 млн, але згодом позов відхилили. Тепер він вимагає $300 тис.

Зараз дивляться

У звинуваченнях повідомляється, що Пелтроу “встала, повернулася і поїхала на лижах, залишивши Сандерсона приголомшеним, лежачим на снігу і серйозно травмованим”. Також посупить і інструктор з лиж акторки, який бачив, що Террі отримав травми. Після цього вчитель зірки звинуватив Сандерсона в аварії, написавши “неправдивий звіт для захисту свого клієнта”.

Пелтроу також подала позов на чоловіка із символічною ціною в $1, звинувачуючи його в інциденті, через який вона була вражена. Після цього актриса не каталася на лижах цілий день. У заяві також ідеться, що Сандерсон вибачився перед нею і сказав, що з ним усе гаразд.

Судовий процес триватиме 8 днів.

Нещодавно інша американська акторка потрапила в скандал – після того, як поліція Лос-Анджелеса виявила, як вона блукала без одягу неподалік від центру міста.

Читайте також:
Джерело матеріала
loader
loader