Лукашенко звернеться до білорусів: про що говоритиме
Лукашенко звернеться до білорусів: про що говоритиме

Лукашенко звернеться до білорусів: про що говоритиме

У своєму виступі Лукашенко визначить "найближчу стратегію розвитку Білорусі".

У Білорусі, 31 березня, самопроголошений президент Олександр Лукашенко звернеться до народу із посланням.

Про це пише БелТА.

Зазначається, що захід буде знаковим, фундаментальним, а саме послання - "яскравим, цікавим, гострим і актуальним".

Крім того, анонсують, що у своєму виступі Лукашенко визначить "найближчу стратегію розвитку Білорусі в умовах динамічно мінливої геополітичної обстановки".

"Хотів би відзначити, що президент продовжує роботу над посланням. Ситуація динамічно змінюється, практично щодня, і даний документ вимагає актуалізації", - сказав він.

Також відомо, що захід пройде "в урочистій обстановці" у Палаці Республіки. Участь у ньому візьмуть  понад 2,5 тисячі осіб, в основному - держслужбовці та чиновники.

"Ми розуміємо, що послання - це перш за все звернення до білоруського народу, але, природно, аудиторія буде значно ширше. Це ще одна можливість для глави держави донести державну позицію нашої країни до народів тих країн, комунікації з якими у силу певних обставин і загострення міжнародної обстановки, певного геополітичного протистояння дещо втрачені", - заявив Сергієнко.

Тим часом США запровадили нові санкції проти білоруського диктатора Олександра Лукашенка. Під обмеження потрапив літак Boeing 737, який належить уряду Білорусі і використовується як президентський літак.

Читайте також:

  • Новини України
  • Війна в Україні
  • Новини України: відео
Джерело матеріала
loader