За п’яну ДТП: Остапу Ступці оголосили підозру
За п’яну ДТП: Остапу Ступці оголосили підозру

За п’яну ДТП: Остапу Ступці оголосили підозру

Українському акторові Остапу Ступці, який влаштував ДТП у стані алкогольного сп’яніння, повідомили про підозру.

Про це написали у Київської міської прокуратури, зазначивши, що наразі вручено клопотання про обрання запобіжного заходу. Автомобіль, яким керував підозрюваний, вилучено. Вирішується питання про арешт транспортного засобу.

– За процесуального керівництва Київської міської прокуратури повідомлено про підозру водієві за фактом ДТП, вчиненої у стані алкогольного сп’яніння, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження (ч. 1 ст. 286-1 КК України), – йдеться в повідомленні.

Згідно з даними слідства, водій автомобіля Range Rover, рухаючись вулицею І. Федорова в напрямку перехрестя з вулицею К. Малевича, виїхав на зустрічну смугу та скоїв наїзд на припаркований на вулиці Mitsubishi. Унаслідок ДТП чоловік, який перебував у авто, отримав травми та був госпіталізований.

Зараз дивляться
Читайте також:

Нагадаємо, вранці 5 квітня стало відомо, що . Про ДТП заявили в Патрульній поліції столиці, однак без ідентифікації особи водія. Там сказали, що винний був у нетверезому стані – актор надув у драгер 1,62 проміле за норми в 0,2.

Джерело матеріала
loader