РФ зранку обстріляла Харківщину, зруйнований житловий будинок
РФ зранку обстріляла Харківщину, зруйнований житловий будинок

РФ зранку обстріляла Харківщину, зруйнований житловий будинок

Після нічної атаки на Миколаївщину РФ продовжила обстрілювати мирних українців. На цей раз ворожі снаряди влучили по Харківщині, повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

- Ворог продовжує завдавати ударів по цивільній інфраструктурі та мирних мешканцях Харківщини.  Щойно окупанти з артилерії обстріляли с. Липці Харківського району. Є влучання у житлову забудову. На місці працюють екстрені служби, - наголосив Синєгубов.

Він додав, що інформація щодо потерпілих встановлюється.

Крім того, протягом доби РФ масовано обстрілювала мирних мешканців та цивільну інфраструктуру населених пунктів Харківського, Куп'янського та Чугуївського районів. Так, у Вовчанську Чугуївського району обстрілами пошкоджено приватне домоволодіння, будівлі підприємства з виробництва олії та будівлю пожежно-рятувальної частини.

У селах Устимівка, Вільхуватка та Петропавлівка Куп'янського району пошкоджені приватні житлові будинки, господарчі споруди та приміщення крамниці. У с. Подоли Куп'янського району зруйновано щонайменше 3 приватні житлові будинки.Обійшлося без постраждалих.

Теги за темою
Обстріл Харків
Джерело матеріала
loader
loader