Кара Делевінь повторила образ Карла Лагерфельда напередодні Met Gala
Кара Делевінь повторила образ Карла Лагерфельда напередодні Met Gala

Кара Делевінь повторила образ Карла Лагерфельда напередодні Met Gala

Англійська модель та актриса Кара Делевінь напередодні Балу Інституту костюма Met Gala повторила образ дизайнера Карла Лагерфельда. У Instagram Кара опублікувала знімок, на якому перетворилася на модельєра, зберігши головні атрибути його фірмового стилю: одягла сорочку з високим коміром, краватку з ланцюжком, шкіряні рукавички та темні окуляри. Зачіску у вигляді хвоста манекенниця замінила на перуку зі штучного пір'я. Для його створення команді стилістів знадобилося 6 годин, щоб вручну зшити все пір'я. Поки невідомо, чи з'явиться Делевінь у цьому образі на червоній доріжці Met Gala.

Кару Делевінь довгий час вважали музою Карла Лагерфельда. Після того як у 2012 році манекенниця взяла участь у модних показах Chanel та Fendi, жодне шоу цих брендів не обходиться без неї.

У вересні 2022 року організатори Met Gala оголосили, що наступний Бал Інституту костюма буде присвячений спадщині Карла Лагерфельда. Він відбудеться вже сьогодні, 1 травня, у Музеї мистецтва Метрополітен у Нью-Йорку. Захід отримав назву «Карл Лагерфельд: лінія краси». Знаменитий кутюр'є помер у лютому 2019-го на 86-му році життя від ускладнень, спричинених раком підшлункової залози.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Cara Delevingne (@caradelevingne)

Теги за темою
модель Мода
Джерело матеріала
loader