Слухали Лепса та неадекватно поводилися: у Львові молодикам вручили повістки
Слухали Лепса та неадекватно поводилися: у Львові молодикам вручили повістки

Слухали Лепса та неадекватно поводилися: у Львові молодикам вручили повістки

Водієві та пасажирам автомобіля Range Rover, які 7 травня у Львові гучно слухали російську музику та скоїли напад на перехожого, вручили повістки з викликом до територіального центру комплектування військ.

Про це повідомила патрульна поліція Львівської області у Facebook.

Правоохоронці зазначили, що отримали орієнтування про осіб на автомобілі Range Rover, які неадекватно поводилися. Спочатку вони гучно слухали музику ворога в центрі Львова, а потім агресивно повелися з чоловіком, який зробив їм зауваження.

— Найбільш зухвало поводився пасажир позашляховика. Львів’янин звернувся до поліції. Патрульні зупинили цей транспортний засіб на вулиці Кульпарківській. Поліцейські встановили дані водія, ним виявився 26-річний мешканець Донецької області, – розповіли у патрульній поліції.

Пасажир, який агресивно поводився, виявився 20-річним мешканцем Одеси.

Осіб супроводили у Львівське районне управління поліції N°1. Там молодий чоловік отримав від дільничного протокол за хуліганські дії.

У поліції додали, що чоловіків перевірили на причетність до ворога, а після водій, пасажир та їхні друзі отримали повістки від військових.

7 травня журналіст Роман Гурський зафільмував кадри, на яких пасажири Range Rover гучно слухали музику пропутінського виконавця Григорія Лепса.

Перехожий знімав інцидент на відео й зробив зауваження особам в авто. Після цього пасажир позашляховика намагався вибити з його рук телефон та вдарити в обличчя.

Теги за темою
поліція Львів
Джерело матеріала
loader