У Дніпрі уламки російської ракети впали на будинок: поранена жінка
У Дніпрі уламки російської ракети впали на будинок: поранена жінка

У Дніпрі уламки російської ракети впали на будинок: поранена жінка

У цьому ж будинку було знайдено бойову частину ворожої ракети, яку вибухотехніки вже вивезли.

На Дніпропетровщині сили ППО збили всі вісім ракет, які запустили росіяни у ніч проти 9 травня, однак уламки одної з них впали на будинок в обласному центрі.

Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

Лисак наголосив, що сили ППО "відпрацювали потужно" та подякував їм за роботу. Так, у ніч проти 9 травнявiйськовi з повiтряного командування "Схiд" збили всi вісім ракет, якi ворог спрямував на Дніпропетровщину.
 

"Уламки російського "металобрухту" впали на чотириповерхівку у Дніпрі. Поранена 32-річна жінка, вона у лікарні. У будинку пошкоджені дах та перекриття кількох квартир", – йдеться в заяві голови області.

Він додав, що на третьому поверсі цього ж будинку було знайдено бойову частину ворожої ракети. Кілька десятків мешканців евакуювали, допоки на місці працювали вибухотехніки. Небезпечні уламки ракети вже вивезли, їх знищать.

Обстріл Дніпропетровщини

Щодо ситуації в області, то Лисак повідомив, що російські окупанти обстріляли з важкої артилерії Нiкополь та Марганецьку громаду. 

Внаслідок цього був знищений один приватний будинок, ще чотири – пошкоджені. Пошкоджені такожгосподарська споруда та лінії електропередач. Люди не постраждали. 

Масована ракетна атака по Україні 9 травня 

Російські окупанти в ніч проти 9 травня випустили по Україні 25 ракет "Калібр" та Х-101/Х-555. Сили ППО знищили 23 ракети.

Зокрема, в повітряному просторі навколо Києва було виявлено і знищено близько 15  ворожих повітряних цілей. Постраждалих та руйнувань немає. Уламок збитої ракети впав на приватне подвірʼя в Голосіївському районі столиці, минулося без пошкоджень та постраждалих.

  • Новини України
  • Війна в Україні
  • Новини України: відео

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Джерело матеріала
loader
loader